İstanbul
DOLAR32.5028
EURO34.639
ALTIN2481.8

TRANSİST 2015 VOITH KALİTESİYLE BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRANSİST 2015 VOITH KALİTESİYLE BULUŞTU
Abone ol
İstanbul Konge Merkezi’nde bu sene gerçekleşen Transist 2015 fuarında Voith \"Verimli Sürüş\" başlığı altında ürün ve servis uzmanlığını sergiledi. Şehiriçi ve uzun mesafe otobüsler için tasarlanan ekonomik ve dayanıklı DIWA 6 otomatik şanzıman, DIWA SmartNet telemetrik sistemleri ve hava kompresörleri Transist fuarında sergilendi.

DIWA.6: Şehir-içi ve uzun mesafe otobüsleri için En iyi Çözüm

Yeni DIWA.6 otomatik şanzıman; Voith tarafından özellikle Euro 6 emisyon normları ile artan temiz ve düşük tüketimli araç ihtiyacına yönelik olarak geliştirilmiştir. Özellikle şehir-içi otobüsler için geliştirilen DIWA otomatik şanzımanlar, düşük tüketimleriyle kullanıcıların yakıt masrafını ciddi oranda azaltmaktadır. Önceki modelleriyle karşılaştırıldığında, DIWA.6 yaklaşık yüzde beş oranında yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

. Eğim ve yüke bağlı vites değiştirme programı olan SensoTop\'un kullanımı dışında, ihtiyaç duyulmayan anlarda yağ basıncını azaltan gelişmiş pompa yönetimi ve ilk kalkışta servis frenlerine karşı yakıt tüketilmesini engelleyen akıllı kalkış yönetim sistemleri, yakıt tüketiminin azaltılmasında önemli rol oynamaktadır. Optimize edilen Otomatik Boş Vites (ANS) fonksiyonu ile şanzıman daha uzun süre motordan ayrı durumda kalabilir ve ilave yakıt tasarrufu sağlar, bununla birlikte ani kalkışları engelleyerek güvenliği artırır. Avrupa ve tüm Dünya\'da olduğu gibi, Türkiye\'de çok sayıda otobüs işletmecisi şehir-içi trafikte DIWA\'ya güvenmektedir

DIWA SmartNet: Yürüyen Aksamın Kolay ve Ayrıntılı Takibi

Voith tarafından geliştirilen DIWA SmartNet telemetrik sistem sayesinde, operatörler araçların yürüyen aksamlarının durumu ve kullanım şekli hakkında sürekli olarak bilgi sahibidir. Günümüzün artan nüfus ve trafik koşulları işleri giderek zorlaştırırken, araçların arıza yapmadan serviste kalma gereklilikleri her geçen gün artmaktadır. Günümüzün bakım

anlayışları, yakın zamanda bu ihtiyaca cevap veremeyecek hale gelecektir. Otomatik olarak yapılan veri analizleri, kullanıcılara çok değerli bilgiler sağlamaktadır. Bu analizler ile, küçük hatalar durdurucu arızalara dönüşmeden tespit edilerek anında müdahale edilebilir ve araçların serviste kalma süresi azaltılır. DIWA SmartNet aracın yürüyen aksamını takip eden entegre bir sistemdir ve işletme ile kullanım verilerine hızlı ve doğrudan erişim sağlar. Verilerin aktarımı, mobil şebekeler ile veya WiFi ağları üzerinden, kullanıcının tercihine göre yapılabilmektedir.

EURO 6 Motorlar için Hava Kompresörü

Fuarda sergilenen Voith hava kompresörleri de yeni EURO 6 motorlar ile uyumludur. Hafif alüminyum gövdeleriyle üretilen iki kademeli kompresörler Daimler, MAN ve Volvo otobüslerde seri olarak bulunmaktadır. İki kademeli sıkıştırma sayesinde Voith hava kompresörleri her 100 kilometrede 1 litre dizel yakıt tasarrufu sağlar. 2012 yılından bugüne kadar Voith; Zschopau, Almanya üretim merkezinde 200.000\'in üzerinde hava kompresörü üretmiştir. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HERTZ’DEN ÖZEL KAMPANYAÖnceki Haber

HERTZ’DEN ÖZEL KAMPANYA

İSTAB YENİ BAŞKANI AHMET KARAKIŞSonraki Haber

İSTAB YENİ BAŞKANI AHMET KARAKIŞ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar