İstanbul
DOLAR32.5137
EURO34.5862
ALTIN2492.7

Trafikte Sorumluluk Hareketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafikte Sorumluluk Hareketi
Abone ol
Maltepe Üniversitesi tarafından düzenlenen ve işçi sağlığı, güvenliği ve trafik konulu kampanyaların birikimlerini paylaştığı Sağlık ve Güvenlik İletişimi Sempozyumu’nda TÜVTÜRK de Trafikte Sorumluluk Hareketi kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yer aldı.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen Sağlık ve Güvenlik İletişimi Sempozyumu’nda, akademisyenler ve özel sektör temsilcileri, işçi sağlığı, güvenlik ve trafik konulu kampanyaları hakkında bilgiler verdi. Sempozyumda düzenlenen oturumlarda da katılımcılar, toplumun tamamını ilgilendiren bu konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

29 Nisan tarihinde Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilen sempozyumda, TÜVTÜRK de toplumun tüm kesimlerinde trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Trafikte Sorumluluk Hareketi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. TÜVTÜRK İletişim ve Müşteri Tecrübesi Yönetmeni Mahmut Sipahi tarafından yapılan sunumda, Trafikte Sorumluluk Hareketi’nin 2010 yılından bu yana trafik güvenliği konulu çalışmaları katılımcılar ile paylaşıldı.

3 milyon kişiye ulaşıldı

Ülkemizde trafik güvenliği ile ilgili çalışmalar yapan kurum ve kuruluşların desteğiyle TÜVTÜRK tarafından projelendirilen Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında, 4 yılda farklı hedef kitlelere düzenlenen eğitim faaliyetleriyle 900 binden fazla kişiye doğrudan erişilirken, iletişim ve farkındalık çalışmalarıyla da 3 milyondan fazla kişiye ulaşıldı. Geniş çaplı paydaş katılımı, hedef gruplara özel geliştirilen alt projeler ve farklı kuruluşların iş birliğine olanak tanıyan yapısı sayesinde dikkatleri toplayan Trafikte Sorumluluk Hareketi, gerek elde ettiği başarılı sonuçlar, gerekse sürdürülebilir fayda üretme konusunda örnek bir uygulama olarak ön plana çıkıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cıtroën C4’e Yepyeni İki Benzinli Seçenek BirdenÖnceki Haber

Cıtroën C4’e Yepyeni İki Benzinli Seçene...

Dacia’da Haziran Ayında Sıfır Faiz Fırsatı!Sonraki Haber

Dacia’da Haziran Ayında Sıfır Faiz Fırsa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar