İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Trabzon Belediyesi Asfaltta 90 Bin Tona Ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon Belediyesi Asfaltta 90 Bin Tona Ulaştı
Abone ol
Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 31 Mart 2013 tarihinde asfalt sezonunu açan Belediye, 4 ay içerisinde 90 bin ton asfalt yol yaptı.

2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gelişmiş araç parklarıyla çok modern asfalt yollar yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu asfalt sezonunun ilk üç ayında şehir içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Özellikle doğalgaz ve diğer altyapı hizmetlerinin geçişine bağlı olarak iki defa hizmetin tekrar etmemesi için iyi bir hesaplama ile birlikte asfalt çalışmalarımıza devam ettiriyoruz. İlçelere ve beldelere aciliyete göre asfaltlama hizmeti veriyoruz. 2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefini artırarak 180 bin tona ulaşmayı amaçlıyoruz " ifadelerini kullandı.

Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Yeni sezonda 42 mahallemizdeki bozuk yollar ile yeni açılan yolları asfaltlıyoruz. Amacımız asfaltı bozulan yolları yeniden ele alarak vatandaşların daha güvenli seyahat yapmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Son 4 yılda asfaltlamada rekor üstüne rekor kıran Trabzon Belediyesi bu yıl da asfaltlamada yeni bir rekor kırma peşinde. 2011 yılının Aralık ayında saatte 240 ton asfalt üretimine sahip bölgenin en modern ve en büyük asfalt plentini kuran Trabzon Belediyesi bu yıl şehir içinde bulunan ve kazı çalışmaları nedeniyle bozulan tüm mahalle yollarının asfaltlanmasını bitirmeyi hedefliyor. 2012 yılında 124 bin asfalt üretimi yaparak önemli bir başarıya rekorla birlikte imza atan Trabzon Belediyesi bu yıl ise asfaltlamada yeni bir rekor kırarak 150 bin ton asfalt üremini gerçekleştirmeyi planlıyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli’den Hacı Beştaş SeferiÖnceki Haber

Kocaeli’den Hacı Beştaş Seferi

Sorunlar Tek Tek GideriliyorSonraki Haber

Sorunlar Tek Tek Gideriliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar