darussafaka
İstanbul
DOLAR32.337
EURO35.1352
ALTIN2307.3

TOTAL’DEN GENÇ GİRİŞİMCİLERE BÜYÜK DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOTAL’DEN GENÇ GİRİŞİMCİLERE BÜYÜK DESTEK
Abone ol
Gençlerin inovatif fikirler üretmesini, teknoloji ve yenilikçiliğe dayalı girişimciliği destekleyen Total Oil Türkiye, bu kapsamda Boğaziçi Üniversitesi “İşteBU” Öğrenci Proje Yarışması”nda güvenli sürüş konusunda sürücüyü uyaran “Viscar” projesine ödül verdi.

Total Oil Türkiye, inovasyona verdiği öneme paralel olarak genç girişimcileri ve inovatif projeleri destekliyor. Her yıl ortaokullar ve üniversitelerle kapsamlı işbirliği faaliyetleri yürüten TOTAL Oil Türkiye, öğrencileri yeni fikirler üretmeye teşvik etmeyi, teknoloji ve yenilikçiliğe dayalı girişimciliği desteklemeyi  amaçlıyor.

 

Total Oil Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi tarafından 2008 yılından beri düzenlenen ve üniversite öğrencilerini yeni fikirler üretmeye, fikirlerini hayata geçirmeye teşvik eden “İşteBU” Öğrenci Proje Yarışması Ödülleri’nde bu yıl da alt ödül kategorilerinden birini üstlendi. “İşteBU” Öğrenci Proje Yarışması’nın Total Oil ödülüne kamera tabanlı sürücü destek sistemi olan“Viscar” projesi layık görüldü.

 

Taşınabilir ve düşük maliyetli bir ürün olan Viscar, kamerası ile yol şerit takibi yapabiliyor ve önden çarpışma olasılıklarında sürücüye erken uyarı sistemiyle tehlikeyi haber veriyor. Viscar aynı zamanda, trafik uyarı ve işaretlerini de tespit ederek sürücüyü uyarıyor, böylece güvenli sürüşe destek oluyor.

 

İnovasyon Programı’ndan sorumlu Total Oil Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Elif Birkan, kurumun

sosyal sorumluluk bilinciyle gençlerin  kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak, girişimcilik ruhlarını ortaya koyabilecekleri projeleri desteklemeyi görev bildiklerini söyledi. Birkan, “Bu çerçevede yürüttüğümüz birçok proje ile ortaokul ve üniversitelerle yakın işbirliği içindeyiz. Gençlere bu alanda yol açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

2014-2015 öğretim yılında 10 ortaokulda Fen & Teknoloji sınıfları kuran Total Oil Türkiye, geçtiğimiz yıl Galatasaray Üniversitesi’nin düzenlediği “İnovasyonun 24 Saati” Yarışması’na ve Boğaziçi Üniversitesi’nin “İşteBU” Öğrenci Proje Yarışması’na destek verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DAKAR 2016’NIN ŞAMPİYON LASTİĞİ GOODYEAR Önceki Haber

DAKAR 2016’NIN ŞAMPİYON LASTİĞİ GOODYEAR...

MKZ LOJİSTİK MAN İLE BÜYÜYORSonraki Haber

MKZ LOJİSTİK MAN İLE BÜYÜYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar