İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Total Gönüllü Takımı’ndan Sosyal Sorumluluk Projeleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Total Gönüllü Takımı’ndan Sosyal Sorumluluk Projeleri
Abone ol
Sürdürülebilir gelişim konusunda maddi destekle yetinmeyip Total Gönüllü Takımı ile birçok projeye imza atan Total Oil Türkiye, gelişim ve sosyal sorumluluk konularına tüm çalışanlarıyla destek veriyor.

Sürdürülebilir gelişim konusunda maddi destekle yetinmeyen Total Oil Türkiye, aynı zamanda gelişim konusuna tüm çalışanlarıyla destek veriyor. 2007 yılında kurulan Total Gönüllü Takımı, Total Oil Türkiye için sürdürülebilir gelişim projeleri tasarlıyor, yönetiyor ve uyguluyor.  2007 yılından bu yana birçok önemli proje başlatan Total Gönüllü Takımı kan bağışı,  kültürel gezilerle minik öğrencilere Türkiye’nin kültürel hazineleri hakkında bilgi veriliyor.  Aynı zamanda, öğrenciler için gerçekleştirilen tesis gezileri ile gençlere meslek hayatıyla ilgili bilgilendirme gezileri düzenleniyor.

Total Gönüllü Takımı’nın gerçekleştirdiği faaliyetler arasında Unicef’le işbirliği içinde gerçekleştirilen Prefabrik Derslik Projesi ve İzmir Kirazlı YIBO’da Müzik Odası Projesi,  TOÇEV ile işbirliği içinde yürütülen “Total Eğitime Destek” projesi kapsamında gerçekleştirilen okul yenileme projelerinde çevre düzenlemesi, kütüphane kurulması, ağaçlandırma, okul boyanması, mobilya montajı gibi çalışmaların yapılması, Kızılay ile her yıl yapılan kan bağışı organizasyonları, giysi –oyuncak-kitap bağışları, Bilgi Teknolojisi  Sınıfları projeleri yer alıyor.

Total Gönüllü Takımı Antik Kent Smyrna Gezi Organizasyonu

25 Ekim Cuma günü Merkez Ofis, Aliağa Terminal ve Menemen Madeni Yağ Fabrika’da çalışan Total Gönüllü Takımı üyeleri, Aliağa Gazi İlköğretim Okulu 6. Sınıf’ta okuyan başarılı  öğrencileri için,  2008 yılından beri Total Oil Türkiye olarak desteklediğimiz  Smyrna Antik Kenti Kazı Alanı ve  İzmir Tarih ve Sanat Müze gezisi organize etti. Gezi organizasyonu , Total Gönüllü Takımı’nın,  öğrencilere hediyeler sunması  ile son buldu.

Total Gönüllü Takımı Teknik Gezi Organizasyonu

Total Gönüllü Takımı olarak, 10 Aralık Salı günü Aliağa Meslek Lisesi’nin 10 ve 11. Sınıfta okuyan başarılı öğrencileri için, meslek hayatları ile ilgili bilgilendirmek amacıyla,  Aliağa Terminali’ne Teknik Gezi düzenledi. .

Aliağa Terminali, Haramidere Terminali ve Merkez Ofis ‘te çalışan Total Gönüllü Takımı üyeleri olarak organize edilen, Aliağa Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinliğe kahvaltı ikramı ile başladığı gezi programı, öğrencilerin soruları eşliğinde tesis gezisi gerçekleştirildi.

Total Gönüllü Takımı Kan Bağışı Organizasyonu

Total Oil Türkiye çalışanlarının sürekli bir etkinlik olarak benimsedikleri Kan Bağışı Projesi 16 Aralık Pazartesi günü Merkez Ofis’te gerçekleştirildi. Bu yıl yedincisi düzenlenen Kan bağışı kampanyası kapsamında çalışanlar ihtiyaç sahipleri için kan bağışında bulundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İDOBÜS Devri KapanıyorÖnceki Haber

İDOBÜS Devri Kapanıyor

MICHELIN İle Daha Fazla Kilometre Ve Daha Düşük Yakıt TüketimiSonraki Haber

MICHELIN İle Daha Fazla Kilometre Ve Dah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar