İstanbul
DOLAR32.5139
EURO34.9774
ALTIN2431.4

Total Farkındalık Yaratıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Total Farkındalık Yaratıyor
Abone ol
Emniyet ve trafik güvenliği ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Total, Ekim 2013 - Ocak 2014 yılları arasında, Afrika ve Orta Doğu’daki petrol ürünleri taşıyan lojistik firmaları için düzenleyeceği toplantılarla trafik ve yol emniyeti konularında farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Önceliği ‘emniyet’ olan Total, dünya genelinde trafik ve yol emniyeti konularında çalışmalarını artırarak daha güvenli yolculuklar hedefliyor. Her yıl yaklaşık 240 milyon kilometre yol yapan, 6.400’den fazla kamyonla 15 milyon ton petrol ürünü taşıtan Total için yol emniyeti önem verilen konulardan biri. Kapsamlı kara taşımacılığı stratejisinin ve kazaları azaltmaya yönelik çeşitli gruplara odaklı programlarının bir parçası olarak Total, bu konudaki iyileştirme çabalarını dünya geneline yayarak bir adım daha ileriye götürüyor.

Total Marketing & Services Bölümü bağlı şirketlerinin Afrika ve Orta Doğu’da anlaşmalı olduğu 300 lojistik firmasından yaklaşık 600 temsilci, Ekim 2013 ile Ocak 2014 arasındaki dönemde sırasıyla Tunus, Ouagadougou, Kampala ve Douala’da düzenlenecek bir dizi toplantıda bir araya gelerek trafik ve yol emniyeti konuları hakkında eğitim alacak.

Çalışma oturumları şeklinde gerçekleşecek ve iki gün sürecek toplantılarda sürücülerin, araçların, teslimat rotalarının, SEÇK (sağlık, emniyet, çevre ve kalite) yönetilmesi konularına odaklanılacak. Total’in uyulması gereken taşımacılık standartları ve yönetim teknikleri gözden geçirilecek; ayrıca deneyimleri ve en iyi uygulama örnekleri taşımacılarla paylaşılacak.

Toplantılar; PATROM, Taşımacılık Yönetim Sistemi (TMS), Taşımacı Denetimi ve Trafik için Altın Kural gibi mevcut program ve sistemleri geliştirmenin yanı sıra iş ortaklarımızla daha etkin bağlantılar kurmak için özel bir fırsat verecek, petrol ürünlerinin Afrika ve Orta Doğu’da karadan taşınmasında yol güvenliğini artıracak.

Gerçekleştirilecek toplantılara Total Marketing & Services Afrika ve Orta Doğu Bölümü Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak. Tunus’ta gerçekleştirilen ilk toplantıya Türkiye’den, Total Oil Türkiye Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran ve Total Oil Türkiye Nakliye Müdürü Serhan Aksoy katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lojistik Sektörü 3 Milyar Dolar KazanırÖnceki Haber

Lojistik Sektörü 3 Milyar Dolar Kazanır

Beykoz Lojistik MYO 5 YaşındaSonraki Haber

Beykoz Lojistik MYO 5 Yaşında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar