İstanbul
DOLAR32.6019
EURO34.8387
ALTIN2494.1

“Toplu Ulaşımda Kaliteyi Sağlamakta Kararlıyım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Toplu Ulaşımda Kaliteyi Sağlamakta Kararlıyım”
Abone ol
Kemer ilçesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Her türlü engellemeye ve sabotaja rağmen, toplu ulaşımda kaliteyi sağlamakta kararlıyım” dedi.

İlçe gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın Kemer’i ziyaret etti. Gezisine Göynük’te halk buluşması ile başlayan Akaydın, kendisini coşkuyla karşılayan belde halkına teşekkür etti. Akaydın’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemer Belediye Başkan Adayı Avukat Umut Güneş eşlik etti. Başkan Akaydın, Göynük’te yaptığı konuşmada “Kemer’de tarih yazmak boynumuzun borcu” dedi. Göynük Düğün Salonu önünde kurulan açık hava sofrasında vatandaşlarla öğle yemeği yiyen Akaydın, sorunları dinleyerek Bütünşehir Yasası ile beldeye yapacakları hizmetleri anlattı.

ELEKTRİKSİZ MAHALLEYE ZİYARET

Programına Çıralı köyünde devam eden Başkan Akaydın, buradaki halk buluşmasında çevreci mesajlar verdi.  Köy halkının sorunlarını dinleyen Akaydın, daha sonra Beycik Köyü’ne bağlı elektriği bulunmayan Karagedel mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinlerinden Soner Kavuz ile bir süre sohbet etti. Bölgedeki hane sayısının az olması nedeniyle mahalleye elektrik verilmediğinden yakınan Kavuz’a Akaydın, istediği takdirde güneş enerjisi ile elektrik üretimi konusunda kendisine lojistik destek verebileceklerini kaydetti.

DOĞANIN TAHRİBİ TURİSTİ KESER

Akşam yemeğinde Kemerli otel işletmecileri ile bir araya gelen Başkan Mustafa Akaydın, turizm sektörünün sorunlarını dinledi.  Akaydın, Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş ile birlikte ilçeye hesap verilebilir hizmetler getireceklerinin altını çizdi. Turizmcilerin doğa tahribiyle ilgili sorularını yanıtlayan Akaydın, 5 yıl boyunca çevreye yapılan yatırımları çok önemsediğini belirterek, “Doğanın tahrip edilmesi ve çevre planlanması böyle devam ederse, yarın İspanya’daki gibi bu otellere turist gelmez. Biz uyanınca iş işten geçmiş olur” diye konuştu.

ULAŞIM KALİTESİNDE KARARLIYIM

1 Nisan’dan sonraki süreçte en kısa zamanda ilçelerle Antalya arasındaki ulaşım kalitesinin yükselmesi için çalışacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, şöyle konuştu: “Antalya’ya kaliteli bir ulaşım sistemi getirdik. Aldığımız 40 yeni otobüs ile hizmetin güzelliğini Antalyalılar gördü.  Her türlü engellemeye sabotaja rağmen, toplu ulaşım kalitesini Antalya’da sağlamakta kararlıyım” dedi.

Bundan rahatsız olacak politik odakların mutlaka olacağını ifade eden Başkan Akaydın, “Bu konuda iddialıyım. Türkiye’de bir belediye başkanın en önemli görevlerinin içinde üç konu çok önemli. Kaliteli ucuz ekmek, kaliteli ucuz su ve kaliteli ucuz ulaşım” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal BelediyecilikÖnceki Haber

Sosyal Belediyecilik

Emirates, Seyahat Acenteleriyle Bir Araya GeldiSonraki Haber

Emirates, Seyahat Acenteleriyle Bir Aray...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar