İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Toplu Taşımaya İSPARK Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toplu Taşımaya İSPARK Desteği
Abone ol
Toplu Ulaşım Haftası kapsamında düzenlenen Transist 2013 Ulaşım Sempozyumu’na konuşmacı olarak katılan İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, katılımcılara İSPARK’ın Toplu Taşımayı teşvik edici uygulamalarını ve gelecekteki projelerini aktardı.

İETT, ülkemizdeki tüm toplu ulaşım kurumlarını ortak bir dil ve anlayış bütünlüğü içerisinde tek çatı altında buluşturmak ve toplu ulaşım kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla 25–26 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde VI. Transist 2013 Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı düzenledi.

Etkinlik kapsamında 26 Aralık Perşembe günü saat 13.30da düzenlenen “Kent İçi Ulaşımın Gelecek Vizyonu” adlı oturuma konuşmacı olarak katılan Mehmet Çevik, İSPARK’ın Park Et Devam Et (P+R), Tekne Parklar, Akıllı Bisiklet Uygulaması ve kente kazandırdığı diğer projeler hakkında bilgi verdi.

İstanbul'un trafik ve park sorununun çözülmesine ve toplu taşımanın teşvik edilmesine önemli katkılar sağlayan birçok uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Çevik, “Her gün yaklaşık 100 kilometre araç konvoyunun trafikten çekilmesini sağlayan P+R projesi 38 noktada 10 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara hizmet veriyor. Sürücülere nefes aldıran, trafikakışına katkı sağlayan ve toplu taşımayı teşvik eden bu ekonomik ve çevreci proje ile ilgili noktaları arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Oturum sonunda İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, Oturum Başkanı YTÜ Rektörü Prof. Dr.İsmail Yüksek ve konuşmacılar İETT İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Arif Emecen, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ve İSPARK A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Çevik'e  katkılarından dolayı plaket takdim etti. Bu yılki ana teması, Management(Yönetim), Mobility (Hareketlilik), Maintenance (Bakım) ve Manufacture (Üretim)başlıklarından oluşan "4M" olarak belirlenen Transist 2013 6.Uluslararası Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı, ulusal ve uluslararası katılımcıları bir araya getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehir Hatları'ndan Yılbaşı TarifesiÖnceki Haber

Şehir Hatları'ndan Yılbaşı Tarifesi

TCDD’den Basın AçıklamasıSonraki Haber

TCDD’den Basın Açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar