darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Topçam Turizm'in 2013 Tercihi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Topçam Turizm'in 2013 Tercihi
Abone ol
Türkiye şehirlerarası otobüs işletmeciliğinin köklü firması Topçam Turizm, 2011 ve 2012’de olduğu gibi 2013 yılı yatırımlarında da yine MAN’ı tercih etti

Yöneticisi Ufuk Demirer’den araçları teslim alan Topçam Turizm yetkilisi Suat Somuncu, “Garanti süresinin uzunluğu, düşük bakım giderleri, güçlü motoru, otomatik vitesi, yakıt giderleri ve masrafları açısından firmaya kazanç sağlaması, ayrıca kaptanların araçları daha rahat ve güvenli kullanması için her şeyin düşünülmüş olması nedeniyle, firmamız bu yatırımında MAN Lion's Coach EfficientLine’a yöneldi” dedi.

Başta Tokat halkı olmak üzere tüm müşterilerine seyahatlerinde; güvenli, konforlu ve rahat yolculuk imkanı sunmaktan mutlu olduklarını belirten Topçam Turizm’in sahipleri Erkut Dizman ve Olgun Dizman da, “Müşterilerimizin yolculuklarını daha eğlenceli hale getirmek için, bu yeni araçlarının koltuk arkasını dokunmatik android Funtoro ekranlarla donattık. Bizi tercih eden herkese, güvenli, rahat ve huzurlu yolculuklar sağlamaya hedefliyoruz” şeklinde konuştular.

Teslimat töreninde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu, MAN TopUsed Bölge Satış Yöneticisi İsmail Serkan Yağmur, satış sonrası hizmetlerden Göksal Bay, Bülent Bezal ile Topçam Turizm kaptanları da hazır bulundu.

Topçam Turizm’e teslimi gerçekleştirilen MAN Lion's Coach EfficientLine otobüslerde, 440 PS motor, 12 ileri vitesli astronik şanzıman, yatana konfor sağlayan başlıkları hareketli yeni tasarım koltuklar bulunuyor.

Topçam Turizm 2011 ve 2012 yıllarında MAN Fortuna otobüsleri ile tüm filosunu yenilemiş, son teknoloji ile donatılmış otobüslerle Tokat halkına hizmet etmeye devam etmişti. Yolcularından son derece olumlu geri dönüşler alan firma, 2013 yılında da yine yolcularının istek ve memnuniyetlerinden dolayı MAN marka otobüslerin yatırımına devam kararı aldı. Teslim edilen son iki otobüsle birlikte Topçam Turizm filosundaki MAN otobüs sayısı da 23’e yükseldi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evin Tur Filosunu MAN Fortuna İle GüçlendirdiÖnceki Haber

Evin Tur Filosunu MAN Fortuna İle Güçlen...

41 Kere Maşallah: Şırnak Uçuşları BaşlıyorSonraki Haber

41 Kere Maşallah: Şırnak Uçuşları Başlıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar