İstanbul
DOLAR32.5018
EURO34.9993
ALTIN2439.7

TNT World Cup 2013 Türkiye’nin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TNT World Cup 2013 Türkiye’nin
Abone ol
TNT Ekspres Türkiye Bayan Futbol Takımı ilk kez katıldığı TNT World Cup 2013’ten kupayla döndü

Tüm dünyadan TNT Ekspres çalışanlarının kurduğu futbol takımları, TNT World Cup 2013 kapsamında Belçika’nın Lommel kentinde düzenlenen turnuvalarda mücadele etti. 14-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenen organizasyona yeni kurulan TNT Ekspres Türkiye Bayan Futbol Takımı ilk kez katıldı ve ülkeye kupa ile döndü.

Ulaşım sektöründe hizmet veren global bir şirket olarak çalışanlarına yönelik aktiviteler düzenleyen TNT Ekspres, 9 yıldır dünya çapında TNT World Cup adlı futbol organizasyonunu hayata geçiriyor. Çalışanlar arasında motivasyon ve iletişimi artırmak ve ekip ruhunu canlandırmak için tüm dünyadan TNT Ekspres takımlarının futbol oynadığı TNT World Cup, bu yıl 14-16 Haziran tarihleri arasında Belçika’nın Lommel kentinde gerçekleştirildi.

Fair play kuralları çerçevesinde TNT Ekspres çalışanlarının centilmence futbol oynadığı etkinliğe bu yıl ilk kez TNT Ekspres Türkiye Bayan Futbol Takımı katıldı. TNT Ekspres Türkiye’de müşteri hizmetleri, finans, bilgi işlem ve operasyon departmanlarında çalışan ve 28-42 yaş aralığındaki kadınlardan oluşan TNT Ekspres Türkiye Bayan Futbol Takımı, ilk kez ülkelerini uluslararası bir organizasyonda temsil etme fırsatı yakaladı. TNT World Cup 2013’te Hollanda,  TNT Airways, LGG Euro Hub, Ukrayna ve Belçika takımlarıyla karşılaşan TNT Ekspres Türkiye Bayan Futbol Takımı, 17 bayan takım arasında “En İyi 4’üncülük Kupası” aldı. Bayanlarda şampiyonluk kupasının sahibi ise Hollanda’dan katılan TNT Ekspres Merkez Takımı oldu.

Avrupa, ABD ve Asya’dan 35 Erkek, 17 Bayan Futbol Takımı olmak üzere, 52 ülke takımının katıldığı TNT World Cup’a katılan TNT Ekspres Türkiye Erkek Takımı da “En İyi 4’üncülük Kupası” aldı. Bu 2 kupa, TNT Express Türkiye'nin Fair Play ödülü dışında kazandığı ilk performansa bağlı ekip kupası oldu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siz Neredeyseniz Aras Kargo OradaÖnceki Haber

Siz Neredeyseniz Aras Kargo Orada

Otokar’da Sünnet ŞöleniSonraki Haber

Otokar’da Sünnet Şöleni

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar