İstanbul
DOLAR32.4997
EURO34.8166
ALTIN2489.7

Temsa’nın Tercihi Castrol Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsa’nın Tercihi Castrol Oldu
Abone ol
Kendi markasıyla otobüs ve midibüs segmentinde üretim ve ihracat yapan, aynı zamanda Mitsubishi ve Komatsu markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten, Türkiye’nin yerli araç üreticisi Temsa Global, Castrol’ü tercih etti.

60 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de önde gelen araç üreticileri ile teknolojik işbirliklerini sürdürüyor. Kurulduğu 1899 yılından bugüne otomotivden havacılığa, endüstriden denizcilik sektörüne birçok alanda araştırma ve teknolojiye yaptığı yatırımların yanı sıra motorsporlarına olan desteğiyle ön plana çıkan Castrol, ticari araçlar için geliştirdiği madeni yağ serileriyle yine başarılı bir işbirliğine imza attı. Kendi markasıyla otobüs ve midibüs segmentinde üretim ve ihracat yapan, aynı zamanda Mitsubishi ve Komatsu markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten, Türkiye’nin yerli araç üreticisi Temsa Global, Castrol’ü tercih etti. Castrol ile ‘Yağın Ötesinde’ bir işbirliğine imza atan Temsa Global önümüzdeki 3 yıl boyunca ürettiği araçlarda Castrol motor yağlarını kullanacak. Tam sentetik formülasyonu ile endüstri standartlarına göre 5 kat daha fazla motor koruması sağlayan ve çamurlaşmaya dur diyen ürün gamıyla motorun ömrünü uzatan ve bakım maliyetlerini düşüren Castrol, ticari araç kullanıcılarının bir numaralı tercihi olarak madeni yağ pazarında tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Temsa ile süregelen başarılı işbirliklerine değinen Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, 2013 yılına büyük atılımlar başladıklarını belirterek her biri madeni yağ pazarının kendi segmentinde en iddialı markaları olan ürünlerini yeni teknolojilerle sürekli güçlendiklerini söyledi. Kermen, Castrol Türkiye olarak ‘Yağın Ötesinde’ sloganı ile ifade ettikleri kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarının pekiştirdiğine dikkat çekti. Temsa Global gibi Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen araç üreticileri ile partner olduklarını vurgulayan Kerim Kermen, Castrol Türkiye olarak bu firmalara ilk dolum ve satış sonrası yağlarını vermenin ötesinde değerli iş ortaklarıyla birlikte araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde de bulunduklarını ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş Dünyasından 10 Milyon Yolcu Easyjet’i Tercih EttiÖnceki Haber

İş Dünyasından 10 Milyon Yolcu Easyjet’i...

Yeni Kangoo Göz KamaştırıyorSonraki Haber

Yeni Kangoo Göz Kamaştırıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar