darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Temsa’nın Prestij Yatırımları Hız Kesmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsa’nın Prestij Yatırımları Hız Kesmiyor
Abone ol
2014 yılında 1000 Prestij satışı hedefleyen Temsa, bu hedef doğrultusunda teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bultaş Taşımacılık 2 adet, Adana Tamer Tur 1 adet, SCC ve Güney Tur 1 adet Prestij yatırımı gerçekleştirdi.

Bultaş Taşımacılık’a 2 Prestij

Adana merkezli Bultaş Taşımacılık, personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyor. 1995 yılından beri taşımacılık alanında bulunan Mehmet Bulmuş ve Serdar Altuntaş ortaklığında 5 yıl önce kurulan firmanın filosunda 60’a yakın özmal araç bulunuyor. 2 Prestij Temsa Adana Fabrika’da düzenlenen törenle Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından teslim edildi. Filolarında daha önce 2 adet Prestij bulunduğunu, 2 adetlik yeni yatırımla birlikte Prestij sayısının 4’e yükseldiğini belirten Mehmet Bulmuş, Temsa tercihini şu şekilde açıklıyor: Temsa araçların sağlamlığı, güvenirliği konusunda hiç endişemiz yok. Ayrıca araçların düşük yakıt tüketimi de maliyetlerimizi büyük oranda azaltıyor. Prestij araçların bakım aralıklarının uzun olması da tercihimizde önemli bir etken oldu. Diğer araçları 10-15 bin km’de bakıma götürmek zorunda kalırken Temsa Prestij araçları 40 bin km’de bir bakıma sokacağız. Bu da maliyetlerimizi düşürecek” dedi. Mehmet Bultaş, önümüzdeki dönemde yatırım yapabilmek için önlerini görmek istediklerini, önceliklerinin mevcudu korumak olduğunu belirtti. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, Prestij teslimatlarının bu yıl içerisinde hızlanarak devam ettiğini belirterek, “Araçların sağlamlığı, yakıt ekonomisi gibi özellikleri yatırımcıyı Prestij’e yöneltiyor. Bultaş Taşımacılık şirketine yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum. İşbirliğimiz artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

SCC Tur ve Güney Tur’a 1 Prestij

1983 yılından beri taşımacılık alanında faaliyet gösteren Mustafa Barışık ve oğlu Sait Barışık, 2014 yılı içinde 3’üncü Prestij yatırımını gerçekleştirdi. SCC Tur’u bünyelerine yeni aldıklarını belirten Sait Barışık, personel taşımacılığı alanında hizmet verdiklerini söyledi. Adana merkezli firma olduklarını ve filolarında 40’ın üzerinde araç bulunduğunu ve bu araçların tamamının Prestij olduğunu belirten Sait Barışık, “Yıllardır araç yatırımında bu şekilde geldik, böyle devam ediyor. Bu yılın başında 2 Prestij yatırımı yapmıştık. 1 Prestij daha aldık. Temsa bizim bölgemizin kuruluşu yerli bir şirket. Bu bizim için önemli bir unsur. Araçların yakıt ekonomisi, satış sonrası hizmetlerde verilen kaliteli hizmet bizim tercihimizde önemli etkenler arasında” dedi. Yeni yatırıma yönelik olarak, önlerini görmek istediklerini ifade eden Sait Barışık, bir iki yıl sonra turizm taşımacılığı alanında hizmet vermek istediklerini kaydetti. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, “SCC Tur ve Güney Tur filosunun tamamının Prestij araçlardan oluşması bizi çok gururlandırıyor. Sayın Mustafa Barışık bu sektörde uzun yıllardır hizmet veren bir isim. Oğlu Sayın Sait Barışık onun başlattığı sektör yolculuğunu başarıyla sürdürüyor. Yeni aracımızın firmaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adana Tamer Tur’a 1 Prestij

2006 yılında kurulan Adana Tamer Tur, personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyor. Firma sahibi Ahmet Nokay, filolarında 10 araç bulunduğunu bu araçlardan 3’ünün Prestij olduğunu belirterek, “Yeni araç yatırımında tercihimizi Prestij’den yana kullandık. Araçların düşük yakıt ekonomisi sağladığını filomuzda bulunması nedeniyle zaten biliyoruz.” dedi. Ahmet Nokay, Eylül ayı içerisinde 1 veya 2 adet Prestij yatırımı daha yapmayı planladıklarını kaydetti. Araç Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından firma sahibi Ahmet Nokay’a teslim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ford Cargo’lar Türk-Rus Ortaklığıyla TaşınacakÖnceki Haber

Ford Cargo’lar Türk-Rus Ortaklığıyla Taş...

Yaz Lastiğine Geçme Zamanı Geldi!Sonraki Haber

Yaz Lastiğine Geçme Zamanı Geldi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar