darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Temsa’dan HAVAŞ’a 29 Safir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsa’dan HAVAŞ’a 29 Safir
Abone ol
Havayolu transfer alanında hizmet veren Havaş, filosuna 29 Safir otobüs ekledi. Son satışla birlikte Havaş filosundaki Safir sayısı 121’e ulaştı.

Temsa bayisi Ant Oto tarafından Ankara’da düzenlenen törenle Havaş’a 29 Safir teslim edildi. Düzenlenen törene Havaş Otobüs İşletme Koordinatörü Turgay Günaydın, Otobüs İşletme ve Planlama Müdürü Mustafa Kadı, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Ant Oto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy katıldı.

23 havalimanında yer hizmeti

Türkiye çapında 23 havalimanında yer hizmetleri sunduklarını belirten Havaş Otobüs İşletme Koordinatörü Turgay Günaydın, “Türkiye’nin 6 havalimanında TGS (beş havalimanında Havaş ile birlikte), Avrupa bölgesindeki dokuz uluslararası havalimanında Havaş Europe ve KKTC’de Ercan Havalimanı’nda CAS aracılığıyla bu hizmeti sunuyoruz. Şirket ramp hizmetleri, yolcu hizmetleri, kargo ve posta hizmetleri; yük kontrolü, haberleşme ve uçuş operasyon hizmetleri, temsil ve gözetim hizmetleri olmak üzere beş farklı alanda yer hizmetleri sunuyor” dedi.

Havaş filosunda 121 Safir

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Havaş ile uzun yıllara dayanan işbirliği sürecinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Taşımacılık alanında hizmet süreci ve standartları bütün bir şekilde işliyor. Havalimanından otobüse binen yolcuya güvenlik ve konforu üst düzeyde sağlamanız müşteri memnuniyeti açısından çok önemli. Havaş’a gerçekleştirdiğimiz 29 adetlik Safir satışı ile filosundaki Safir sayısı 121’e ulaştı. Araçlarımızı kullanan ve bu kullanımdan duyduğu memnuniyetle tekrar bizleri tercih eden müşterilerimizle işbirliğini devam ettirmek bizi memnun ediyor. Yeni araçların Havaş’a hayırlı olmasını diyor, bizleri tercih ettikleri için de teşekkürlerimi ifade ediyorum, ayrıca satışa katkılarından dolayı Ant Oto Yönetim Kurulu Başkan’ı Hasan Göksoy’a da teşekkürlerimizi sunarız.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkent'te Engellilere Dört Dörtlük HizmetÖnceki Haber

Başkent'te Engellilere Dört Dörtlük Hiz...

Metro Seferleri 4 Ay YapılamayacakSonraki Haber

Metro Seferleri 4 Ay Yapılamayacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar