darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Temsa On Bininci Midibüsü Üretmenin Coşkusunu Yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsa On Bininci Midibüsü Üretmenin Coşkusunu Yaşadı
Abone ol
Temsa 10’bininci midibüsü üretmenin coşkusunu çalışanlarıyla kutladı. Adana Fabrikası’nda düzenlenen törenle 10’bininci midibüs çalışanlarının da katılımıyla banttan indi.

1992 yılında midibüs üretimine başlayan Temsa, 10’bininci midibüsü üretmenin mutluluğunu çalışanlarıyla birlikte yaşadı. 5 Şubat Çarşamba günü düzenlenen törende konuşan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, 2013 yılını başarılarla kapattıklarını ve 2014 yılına da çok iyi başladıklarını belirterek, “ 9 yeni ürünün lansmanını yaptık. Bu ürünlerin birçoğunun satışına başladık. 2013 yılında geçmiş yılların en iyi üretim sürecini yaşadık.  En iyi yılın yüzde 30 daha üzerinde otobüs üretimi yaptık. 2014 yılına da çok iyi başladık. Tüm satışlarımızın yaklaşık 6’da birini Ocak ayında yaptık.  Çok başarılı bir ayı geride bıraktık. Hatlarımız tamamen dolu. Bugün 10’bininci midibüsün banttan iniş törenini yapıyoruz” diye konuştu.

1000 adet Prestij satış hedefi

“2014’te pazar liderliğine oynayacağız” açıklamasını yapan Genel Müdür Dinçer Çelik, kaliteli ürün üretmede geldikleri noktayı da şu şekilde açıkladı:  Prestij Süper Deluxe aracımızdan 1000 adet satmayı hedefliyoruz. Aracımız o kadar kaliteli şekilde üretiliyor ki, araç banttan indiğinde artık müşteriye direkt teslim edilecek kalitede üretiliyor. Son kontrolün artık gereksiz hale gelmesi, Temsa ürünlerinin yüksek kalitede üretiliyor olması, Temsa yı tercih eden müşterilerimize büyük avantaj sağlıyor. Bu önemli gelişmeden dolayı bütün çalışanlarımızı kutluyorum, emeklerinize sağlık. Bugün ayrı bir mutluluğu da yaşıyoruz. 10’bininci midibüsü banttan indirmenin yanı sıra 65 adetlik Prestij Süper Deluxe teslimatını Zemzem Turizm’e gerçekleştiriyoruz, hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın katılımıyla düzenlenen 10’bininci midibüsün banttan iniş törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Fabrika Direktörü İbrahim Eserce, Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal ve fabrika çalışanları katıldı.

10000 midibüs Prestij Süper Deluxe Zemzem filosuna katıldı

ZEMZEM TURİZM’e 65 PRESTİJ SUPER DELUXE

Akdeniz Bölgesi’nin önde gelen turizm, personel ve servis taşımacılığı firmalarından Zemzem Turizm yeni yatırımlarda tercihini yine Prestij’den yana kullandı. Filosunun tamamı Temsa marka araçlardan oluşan Zemzem Turizm’in 65 Prestij yatırımı ile filosundaki Temsa marka araç sayısı 205’e yükseldi.

5 Şubat Çarşamba günü Temsa’nın Adana fabrikasında düzenlenen törenle Zemzem Turizm’e banttan inen 10 bininci midibüs Prestij Süper Deluxe teslim edildi. Törene Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Zemzem Turizm firma sahibi Ayhan Yıldırım, Antalya Temsa Servisi Ahmet Sabır,  Kadriye/Belek Bölgesi Taşeronu İsmail Kocabıyık ve Temsa Ege Bölgesi Satış Yöneticisi İrfan Özsevim katıldı.

5 yıldır Temsa ile el ele

Zemzem Turizm firma sahibi Ayhan Yıldırım, son beş yıldır Temsa marka araç yatırımı ile büyüdüklerini ve hedeflerine ilerlediklerini belirterek, “Bölgemiz ülkemizin en önemli turizm merkezi konumunda. Burada başarılı bir şekilde hizmet vermenizin öncelikli kurallarından birisi kaliteli bir araç filosuna sahip olmanızdır. Biz 5 yıl önce Temsa ile işbirliği sürecimizi başlattık. Bu süreç içerisinde aldığımız her ürünün hem kalitesinden hemde işletim avantajlarından memnun kaldık.Ayrıca Temsa’nın satış öncesi ve satış sonrasında bize gösterdiği ilgi ve bu süreç içerisinde verdiği destek ile kendimizi özel hissetme fırsatı da bulduk. Ele ele verdiğimiz ve birlikte başarılara doğru yürüdüğümüz bu süreçle birlikteişbirliğimiz her yıl artarak sürecek. 65 araçlık yatırımı özel kılan başka bir unsurda 10 bininci midibüs olan Prestij Super Deluxe’ün de bu filonun içinde yer alması. Temsa’nın ülkemize sağladığı katma değer, istihdamda yarattığı imkanlar ve ihracattaki başarısı ile ülkemizin ve bizim gurur kaynağı” dedi.

2014’ten umutluyuz

2013 yılından iş potansiyeli açısından memnun kaldıklarını, yılın son günlerinde başlayan ekonomik dalgalanmalara rağmen 2014’e güven duyduklarını vurgulayan Ayhan Yıldırım, “Biz bu ülkenin gelişeceğine, büyümeye devam edeceğine inanıyoruz. Yaşanan bu sıkıntıların geçici olacağına inanıyoruz. O yüzden bu güvenle yeni yatırımlarda yapıyoruz” diye konuştu.

İki mutluluk bir arada

“Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “Mutluluğumuzun biri 5 yıldır sadece Temsa marka ürün seçerek yatırım yapan artık ailemiz gibi gördüğümüz Zemzem Turizm’e 65 adetlik yeni teslimatı gerçekleştirmek. İkincisi ise 1992 yılında üretilmeye başlayan Prestij serisi midibüsümüzün 10 binincisi banttan indiriyor olmak ve bu aracı Zemzem Turizm’e teslim ediyor olmak. Doğrusu zorlu başlayan ekonomik koşulların içerisinde bu ölçekte bir teslimatı gerçekleştirmek ve 10 bininci Prestij’i bantta indirmek bizlere ayrı bir heyecan katıyor. Ülkemizin bugün yaşadığı zorlu süreci kısa sürede atlatacağına ve büyüyen hedeflere doğru ilerleyeceğine inanıyoruz. Zemzem Turizm ile 5 yıldır devam eden işbirliği sürecimiz her yıl artarak devam edecek. Onlar bizim yanımızda, biz onların yanında birlikte bu ülkeye değer yaratmaya devam edeceğiz ” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuzla’ya İki Ayrı Metro HattıÖnceki Haber

Tuzla’ya İki Ayrı Metro Hattı

İDO, İstanbul’un Metro Ağını Bursalıların Hizmetine SunuyorSonraki Haber

İDO, İstanbul’un Metro Ağını Bursalıları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar