İstanbul
DOLAR32.5871
EURO34.818
ALTIN2509.9

TEMSA, 5 ürünle IAA Hannover Ticari Araç Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEMSA, 5 ürünle IAA Hannover Ticari Araç Fuarı’nda
Abone ol
25 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 65.Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda Temsa, yeni jenerasyon Euro 6 motorlu 5 ürününü tanıttı.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, ürünlerde yaptıkları yeniliklerle yurtdışına yönelik hedeflerini daha da yukarıya çektiklerini belirterek, “Avrupalı taşımacıların, bizden beklediği kaliteye sahip ürünlerimiz zaten  bu pazarda güçlü bir şekilde yerini almış durumda. Biz bu pazara ve müşteri grubuna verdiğimiz önemi Almanya’da servis ve bayi ağımızı da yeniden yapılandırarak göstermiş olduk” dedi.

Bu yıl Hannover’de 65.’si gerçekleştirilen Uluslararası Ticari Araç Fuarı’na Temsa, kentiçi, şehirlerarası ve turizm taşımacılığı segmentine yönelik 5 yeni ürünüyle katıldı. Temsa fuarda LD 12, HD 12, LF 12 ve MD 9’u ziyaretçilerle buluşturdu.Fuarda Temsa standında düzenlenen basın toplantısında Temsa Genel Müdürü  Dinçer Çelik bir konuşma yaptı.

Türkiye’de pazar lideriyiz

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa’nın daralan Türkiye pazarında ilk 8aylık dönemde 4 binin üzerinde gerçekleşen otobüs pazarında yüzde 31 pazar payı elde ederek lider konumda olduğunu belirtti. Çelik, “Bu satışların %29’u şehirlerarası, %31’i midibüs, %38’i ise şehiriçi oldu.”dedi.

110 CNG’li Avenue İstanbul yollarında

Dinçer Çelik, Türkiye pazarında kentiçi ulaşımda CNG’li araç talebinin her geçen gün daha da artığına dikkat çekerek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İstanbul Otobüs A.Ş’ye bu yıl içinde 110 adet CNG’li LF aracımızın teslimini gerçekleştirdik. Temsa belediyelerin bir numaralı tercihi konumunda yer almakta. 18 metrelik LF aracımızın üretimini de gerçekleştirdik. Belediyelerin 18 metrelik ürün taleplerine cevap vermeye hazırız. Yeni ihalelerde hem 12 metrelik, hem 18 metrelik LF aracımızla iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Temsa Türkiye dışında aynı zamanda Roma belediyesi tarafından da tercih edilerek 170 araç İtalya yollarında dolaşmaktadır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burulaş Patentli ‘Persomatik’ Dünya VitrinindeÖnceki Haber

Burulaş Patentli ‘Persomatik’ Dünya Vitr...

“Patlasa da Giden Lastiğe" Kristal Elma ÖdülüSonraki Haber

“Patlasa da Giden Lastiğe" Kristal Elma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar