darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Tatil Keyfini Chevrolet İle Yaşayın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tatil Keyfini Chevrolet İle Yaşayın
Abone ol
Chevrolet, yaz aylarında cazip fiyatları ve Haziran’a özel indirim kampanyaları ile bayiliklerinde müşterilerini bekliyor.

Chevrolet, Cruze modellerinde Haziran’a özel 7.400 TL’ye varan indirim avantajı sunuyor. Ekonomik yakıt tüketimi ile büyük beğeni gören Chevrolet Aveo Sedan dizel modellerde ise 3.250 TL’lik indirim sunulurken, Cruze HB’ler 36 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla Chevrolet yetkili bayiliklerinde yer alıyor.

Chevrolet Aveo Sedan modellerde 3.250 TL indirim fırsatı

Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen Yeni Aveo Sedan dizel modelinde 3.250 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuluyor. Bir depo ile 1.200 km’lik ekonomik sürüşe olanak sağlayan ve çocuk güvenliğinde 1 numara olan Yeni Aveo; 75hp ve 95 hp gücündeki yeni nesil dizel motorları, 3.7 lt ortalama yakıt tüketim değeri ve start stop teknolojisi ile rakiplerine fark atıyor. Tüm Yeni Aveo’larda 8 hava yastığı, ESC, yokuşta kalkış desteği gibi üstün güvenlik özellikleri standart olarak veriliyor.

Chevrolet Cruze Manuel 36 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Euro NCAP’ten aldığı 5 yıldız ile güvenlikten ödün vermeyen Yeni Cruze, Haziran ayında Sedan ve HB modellere 7.400 TL’ye varan indirimlerle yaza giriyor. Dinamik gövde tasarımının yanı sıra yeni stationwagon gövde tipi ve yeni 140 beygir gücündeki 1.4 Lt. Turbo motor seçeneğiyle hem konfor hem de yakıt ekonomisi sağlayan Chevrolet Cruze’un iç mekanında yeni tasarım bir orta konsol, MyLink interaktif bilgi eğlence sistemi ve yeni bir geri görüş kamerası yer alıyor. Sofistike bir bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet Mylink’in ekranına tek bir dokunuşla telefon rehberine ulaşıp, aracın dahili ses sistemini kullanarak çağrı yapmak mümkün olduğu gibi, cep telefonundaki müzik arşivine de ulaşabilir, USB kablosu üzerinden iPod, iPad ve benzeri medya çalarları bağlayarak müzik, resim ve film içeriğini ekrana yansıtabilirsiniz. Yeni Cruze HB 36 binTL'den başlayan çok cazip fiyatlarla Chevrolet yetkili bayiliklerinde yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ford 80 Saniyede Bir Transit Satmayı HedefliyorÖnceki Haber

Ford 80 Saniyede Bir Transit Satmayı Hed...

Komatek Fuarına ASC Türk Damgası!Sonraki Haber

Komatek Fuarına ASC Türk Damgası!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar