İstanbul
DOLAR32.519
EURO34.7722
ALTIN2488.5

Tarihi Mekânlara Giden Yollarda Yenileme Çalışmaları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarihi Mekânlara Giden Yollarda Yenileme Çalışmaları Başladı
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına bağlı Beyaz Masa Birimine, esnafın Demokrasi Caddesinde tadilat yapılması talebi üzerine, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bazalt taş onarımı, yol kenarlarında da ışıklandırma ve yenileme çalışmalarını başlattı.

 

Beyaz Masa birimine gelen talep üzerine Eyyübiye ilçesine bağlı Camikebir Mahallesinde bulunan Demokrasi Caddesinde çalışmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri trafiğin aksamaması için çalışmalarını gece de sürdürüyor.

Gece gündüz mesai kavramı tanımadan çalışmalarını sürdüren ekipler, öncelikle bazalt taş onarımı ardından ışıklandırma sorununu çözerek, hem bölge esnafının daha rahat hizmet vermesini, hem de bölgeyi yeni bir imaja kavuşturuyor.

Öte yandan şehrin birçok yerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Demokrasi Caddesi esnafından gelen talepleri değerlendirip, çalışmalarına başladı.

Demokrasi caddesinde başlayan çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye gecen Başkan Güvenç, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tarihi Mekânlara Giden Yollarda Yenileme Çalışmaları Başladı

İnceleme esnasında civarda bulunan esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı. Esnafla sohbetinin ardından yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Güvenç, Tarihi Haşimiye ve Balıklıgöl platosuna giden  Demokrasi caddesi ile Divanyolu caddesinde yenileme çalışmalarının yapılması gerektiğini aktararak, ilk olarak çalışmaya Demokrasi Caddesinden başladıklarını ifade etti.

Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Büyükşehir Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Güvenç,  "Gece ve gündüz aralıksız bir şekilde çalışmalar devam ediyor, inşallah 10 gün içerisinde burayı bitireceğiz. Kurban bayramından sonra Divanyolu caddesinde çalışmalarımızı başlatacağız. Hayırlı uğurlu olsun, rahatsızlık verdiğimiz için esnaflardan özür diliyoruz. Gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Hurda Araçları KaldırılıyorÖnceki Haber

Belediye Hurda Araçları Kaldırılıyor

İhraç Edilen Her 3 Lastikten Biri PirelliSonraki Haber

İhraç Edilen Her 3 Lastikten Biri Pirell...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar