İstanbul
DOLAR32.6
EURO34.7705
ALTIN2496.6

Starpet’in Ankara’daki 8’inci İstasyonu Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Starpet’in Ankara’daki 8’inci İstasyonu Açıldı
Abone ol
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet’in Ankara’daki 8’inci istasyonu olan Nemli Petrol, Şereflikoçhisar’da açıldı.

Açılış töreninde konuşan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almanın kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinci ile faaliyetlerini sürdürdüklerini, 2013’ü yüzde 25’lik büyüme ile kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in Ankara’daki 8’inci istasyonu Şereflikoçhisar’da hizmete girdi. İstikrarlı büyümesini sürdüren Starpet’in Orta Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’ndeki 41’inci istasyonu olan Nemli Petrol’ün açılışı ve açılış gününe özel yüzde 20’ye varan indirim kampanyası Ankaralı sürücülerden büyük ilgi gördü.

Açılış töreninde konuşan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, planlanan büyüme hedefleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi: “Marmara Bölgesi gibi, istasyon sayısını artırmayı hedeflediğimiz diğer bir bölge de İç Anadolu. Elmadağ, Çubuk, Ayaş ve Gölbaşı’nda yer alan bayilerimizin ardından Şereflikoçhisar’da hizmete giren bayimiz ile bölgedeki toplam bayi sayımız 41’e ulaşmış oldu. Yıl sonuna kadar açacağımız yeni istasyonlarla, 2013’ü yüzde 25 büyüme ile kapatmayı, şu an yüzde 1 civarında olan pazar payımızı ise yıl sonunda yüzde 1,5 seviyesine yükseltmeyi amaçlıyoruz. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almanın bizlere yüklediği sorumluluğun bilinci ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.”

Bayi ağını genişletmenin Türkiye’de daha çok sürücüyü Starpet’in ürün ve hizmet kalitesi ile tanıştırmak anlamına geldiğini belirten Mahfuz Okalin, “Bu aynı zamanda, her ay düzenlediğimiz indirim kampanyalarından da daha çok sürücünün faydalanması demek” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Proton Elektrikli Otomobiller GelişiyorÖnceki Haber

Proton Elektrikli Otomobiller Gelişiyor

Temsa Milli Takıma MD9LE OtobüsSonraki Haber

Temsa Milli Takıma MD9LE Otobüs

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar