İstanbul
DOLAR32.5073
EURO34.7665
ALTIN2488.1

SSAB, Türkiye’de Lojistik Yapısını Güçlendiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SSAB, Türkiye’de Lojistik Yapısını Güçlendiriyor
Abone ol
Türkiye’de Gelişmiş Yüksek Dayanımlı Çelik (AHSS) ve Aşınma Plakasının kullanımı her yıl artmaya devam etmektedir. SSAB Türkiye’de Gelişmiş Yüksek Dayanımlı Çelik ve Aşınma Plakasının ilk küresel tedarikçisi olarak, şimdi sadece 24-72 saat içinde yerel stoklardan teslim edilen AHSS ve Aşınma Plakasına ait en geniş ürün programını sunan benzersiz bir organizasyon oluşturmuştur.

SSAB, AHSS ve Aşınma Plakasında dünya lideri olup, 15 yıldır Türkiye’dedir. Tüm ürünler, en sıkı materyal toleranslarına ve her siparişte aynı ürün kalitesine sahip İsveç yapımı üstün kaliteli çeliklerdir. Stratejik olarak İzmir’de ve Mersin’de bulunan depolarımızla, SSAB’ın ürettiği Domex, Hardox, Weldox ve Docol gibi AHSS ve Aşınma Plakasına ait geniş bir ürün gamıyla tüm ülkeye hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet verebiliriz.

“Başarımızı, yani ürününüzün sadece 24-72 saat içinde sevk ve teslim edilebilmesini sağlayan, farklı çelik ürün sınıfları, kalınlıkları ve boyutlarının yanı sıra sabit stok seviyeleri bakımından iyi bir stok dağılımıdır.” diyor Türkiye SSAB İsveç Çeliği’nde Bölge Satış Müdürü olan Lemi Özden.

Türkiye’deki konumunu sürekli olarak iyileştirme çabasıyla, SSAB, kapsamlı stok ve lojistik destek gibi çeliğin ötesine geçen yeni endüstri eğilimleri ve kolaylaştırıcı süreçleri öngörmenin yanı sıra hizmet de sunmaktadır.

“Yıllar boyunca SSAB, ürünlerimizin hızlı ve zamanında teslimatlarını yapan Türkiye’deki güvenilir lojistik tedarikçilerinden oluşan geniş bir ağı oluşturmuştur. Sipariş ve ihtiyaçlarınıza dayalı olarak, optimum lojistik çözümü bulabilir ve taşımayı kendinizin ayarlamasına izin veren kapsamlı kaynakları sağlayabiliriz,” diyerek açıklıyor Özden.

Türkiye’de tüm SSAB stok tahminlerini ve ikmal konularını etkin biçimde koordine eden atanmış bir stok koordinasyon ekibi de mevcuttur.

“Ayrıca, Türk şirketlerine ürünlerimiz kadar değerli olan mükemmel teknik desteği ve ürün gelişim desteğini de bir uygulama gelişiminin başlangıcından itibaren sunarız,” diyor Özden.

SSAB’ın AHSS ve Aşınma Plakası ürünleri, ağırlığı düşürmenin, mukavemeti geliştirmenin ve servis ömrünü uzatmanın başarıya giden anahtarlar olduğu dünya genelindeki tüm endüstrilerde görülebilir.

Türkiye SSAB genel merkezi, İstanbul’da bulunur. İzmir ve Mersin’deki yerel stok konumlarına ilave olarak, Ankara ve Bursa’da satış ofisleri bulunur.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli Toplu Taşıma’da Yeni Şube Müdürleri BelirlendiÖnceki Haber

Kocaeli Toplu Taşıma’da Yeni Şube Müdür...

Elvan Uluslararası Ulaştırma Formu Yıllık Zirvesi'ndeSonraki Haber

Elvan Uluslararası Ulaştırma Formu Yıllı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar