darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3411
EURO35.2089
ALTIN2248.4

SORUMLULUKLARIN DA LİDERİ TEMSA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SORUMLULUKLARIN DA LİDERİ TEMSA
Abone ol
TEMSA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Spor A.Ş’nin gençlerin daha çok spor yapma imkanının sağlanmasına yönelik yürüttüğü ‘Mobil Spor Hizmeti Projesi’ ne otobüs hibe ederek katkı sağladı.

Mobil Spor Otobüs lansman töreni 11 Şubat Perşembe günü Spor A.Ş Genel Müdürlügü’nde gerçekleştirildi. Törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar,  Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama Yöneticisi Serkan Büken, Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ile çok sayıda davetli katıldı.

Temsa hayallerin gerçeğe dönüşmesine katkı sağladı

Törende ilk konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, yaptığı konuşmada Temsa-Spor A.Ş işbirliğinin İstanbul Maratonu ile başlayan bir dostluğun, heyecan verici bir projeye dönüşmesinin hikayesi olduğunu belirtti.  Özbayraktar, “Güzel düşününce, doğru işler yapınca  Allah insanı doğru insanlarla karşılaştırıyor. Temsa ailesi güzel insanları, doğru işleri ile büyüklüğünün, başarısının hakkını veriyor. Bu dostluk işte böyle bir karşılaşmanın neticesi.  Temsa önce insan hizmet anlayışı ile hayallerimizi gerçekleştirmemize vesile olacak bir ürününü Spor A.Ş ile paylaştı. Bizler bu otobüse heyecanımızı, tecrübemizi  ve hizmet aşkımızı yükleyerek, yola çıkacağız. Okul okul dolaşıp atletizmden, basketbola, bisikletten, olimpik branşların tanıtımına kadar uygulamalı ve eğlenceli bir müfredat oluşturduk. Maksatımız her çocuğun hakkı olan spor eğitimine yeni bir boyut kazandırmak. İstanbul’da başlayacağımız projeyi Türkiye geneline yayabilmekse asıl hedefimiz.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi 200’e yakın spor salonu yaptı. Yaptığımız organizasyonlarla salonların içini bir şekilde doldurmaya çalışıyoruz.  Bu projede bunlardan bir tanesi. Temsa Genel Müdürü Sayın Dinçer Çelik ve nezdinde tüm Temsa çalışanlarına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ve Spor A.Ş adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bu projenin içinde yer aldığımız için mutluyuz

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik,  “Spor A.Ş. ile 2015 yılında Maraton otobüsümüzün lansmanında İstanbul Maratonunda başlayan işbirliğimiz güçlenerek büyüyor. Bugün de geleceğimiz olan gençlerimize hizmet edecek kurumsal sosyal sorumluluk projesine Spor A.Ş. ile başlamış bulunuyoruz. Gençlerimize sporu sevdirmeyi amaçlayan bu projeye destek olmaktan çok mutluyuz. Bize bu fırsatı tanıdıkları için başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Spor A.Ş yönetimine teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

TEMSA örnek olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Temsa’nın sunduğu katkı ile örnek olacağını belirterek, “Bu projenin hayata geçirilmesine katkı sunan Spor A.Ş yönetimini kutluyorum. Sosyal sorumluluk çerçevesinde katkı sundukları için Temsa ailesine de teşekkür ediyorum. Eminim örnek olacaksınız. Diğer şirketlerde farklı katkılar sunmak suretiyle daha çok gencimize ulaşacağız. Maalesef acı bir gerçek, spordan uzak kalan veya farklı nedenlerle, aile içi şiddetten, farklı sosyal sıkıntılardan dolayı  yalnızca İstanbul’da 300 bin madde bağımlısı gencimiz var. Spor dolayısıyla bu gençlerimizin daha fazla madde bağımlısı olmasına engel olacak. Sporu gençlerimize sevdirerek sağlıklı bir şekilde topluma kazandıracağız. Bir kez daha Spor A.Ş yönetimini ve Temsa ailesini tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sporculardan oluşan koşu grubu Temsa otobüsün temsili anahtarını tören alanına getirdi. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik’e katkılarından dolayı bir plaket sunuldu.  Daha sonra otobüsün örtüsü konfetiler eşliğinde açıldı.

Törenin ardından rallici Burcu Çetinkaya otobüsü kullanarak,  Hattat Rakım İlköğretim Okulu’na gidildi. Burada küçük sporcularla birlikte eğitim süreci izlendi. Sporcu çocuklara sertifikaları sunuldu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PETLAS YENİ ÜRÜNLERİNİ AGROEXPO’DA TANITTIÖnceki Haber

PETLAS YENİ ÜRÜNLERİNİ AGROEXPO’DA TANIT...

KARSAN BU YIL DA DURMUYORSonraki Haber

KARSAN BU YIL DA DURMUYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar