darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Sömestr Tatili Köprüsünü İDO Kuruyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sömestr Tatili Köprüsünü İDO Kuruyor
Abone ol
İDO, 24 Ocak Cuma günü başlayacak ve 9 Şubat Pazar günü sona erecek sömestr dönemi için, tatil yoğunluğunu ve Marmara’nın iki yakası arasındaki özel tatil planlarını gözeterek biletlerini satışa sundu. Uludağ’da kayak tatili planlayanlar, Armutlu, Yalova ve Bandırma çevresindeki termal tesislerden yararlanmak isteyenler ve bölgedeki diğer tatil ve dinlenme fırsatları için,İDO’nunbütün dış hatları cazip seçenekler sunuyor.

İDO, sömestr dönemi için biletli hatlarda promosyonlu 40 bini aşkın yolcu ve 10 binin üzerindeki araç kapasitesini satışa sunarken, özellikle Pendik-Yalova hattındaki promosyonlu araç fiyatlarına ilgi büyük.

İDO, milyonlarca öğrenciyi ve ailelerini yakından ilgilendiren sömestr tatili için sunduğu farklı seçenekler ve avantajlarla tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

İDO’nun Yenikapı – Bursa, Yenikapı – Bandırma, Yenikapı – Yalova ve Pendik – Yalova arasındakihızlı feribot seferleri ile Bostancı – Yenikapı – Bandırma ve Kadıköy – Yenikapı –Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa arasındaki deniz otobüsü seferleri içinpromosyonlu toplam 40 bini aşkın yolcu ve 10 binin üzerinde araç kapasitesi satışa sunuldu.

İDO, özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğa karşı tedbirlerini de geliştirdi. Bilhassa yoğunluğun arttığı Eskihisar-Topçular araba vapuruhattı için ek seferler planlayan İDO, körfez yolunu kullanan araçların bir diğer alternatifi olan Pendik-Yalova hattında da araçlara dönük promosyon fiyatları belirledi.

Promosyonlu biletlere yoğun ilgi

Pendik – Yalova feribot hattında, promosyonlu17.000’i aşkın yolcu ve 6.500’ün üzerinde araç kapasitesini satışa sunan İDO, bu hatta 3.000 yolcu ve 1.000’e yakın araç biletinin satışını şimdiden gerçekleştirdi.

İDO’nun Yenikapı – Bursa hızlı feribot hattında sunduğupromosyonlu 9.000’e yakın yolcu ve 1.300’ü aşkın araç kapasitesine de ilgi aynı şekilde yoğun. Satışa sunulan bu promosyonlubiletlerde de, şu ana dek 6.000 yolcu ve 800’ü aşkın araç biletinin satışı gerçekleşti.

Yenikapı – Bandırma ve Yenikapı – Yalova feribot seferleri ile Bostancı – Yenikapı – Bandırma ve Kadıköy – Yenikapı –Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa deniz otobüsü seferlerindeki biletlere gösterilen ilgiyle birlikte, İDO sömestr dönemi için şu ana dek tüm biletli dış hatlarında promosyonlu olarak toplam 14.500’e yakın yolcu ve 2.600’ün üzerinde araç biletinin satışını gerçekleştirdi.

Sömestr tatili için Uludağ’da kayak tatili planlayanlar, Armutlu, Bandırma ve Yalova çevresindeki termal tesislerde dinlenmek isteyenler ve sömestr vesilesiyle bölgedeki diğer tatil, gezi ve dinlenme fırsatlarını değerlendirmeyi düşünenler, tatil planlarını hızla tamamlayıp,İDO’nun cazip seçeneklerinden ve halen satışı devam eden promosyonlu biletlerden yararlanabilirler…

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“PEGASUS” Harvard Busıness School’un Küresel Saha İş OrtağıÖnceki Haber

“PEGASUS” Harvard Busıness School’un Kür...

Pirelli WRC’ye Geri DöndüSonraki Haber

Pirelli WRC’ye Geri Döndü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar