darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

SHELL&TURCAS YENİ DİSTRİBÜTÖRLE ANLAŞTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SHELL&TURCAS YENİ DİSTRİBÜTÖRLE ANLAŞTI
Abone ol
Türkiye madeni yağlar pazarının dokuz yıldır lideri olan Shell & Turcas, dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor. Shell & Turcas’ın Ankara ve çevresindeki yeni madeni yağlar distribütörü Özgün A.Ş. oldu.

Türkiye madeni yağlar pazarının dokuz yıldır lideri* olan Shell & Turcas’ın Ankara, Afyon,Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerindeki yeni madeni yağlar distribütörü Özgün A.Ş. oldu. İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki 27 şehirde hızlı tüketim ürünleri satış ve dağıtım faaliyetlerini sürdüren Özgün A.Ş. Ocak 2016 itibariyle madeni yağ sektöründe dağıtım ve pazarlama faaliyetlerine ilk kez bu iş birliği ile başlıyor. Şirket, bugüne kadar hızlı tüketim ürünleri distribütörlüğü ile elde ettiği dağıtım ve pazarlama tecrübesini, Shell &Turcas ile işbirliği yaparak madeni yağlar alanında da geliştirmeyi hedefliyor.

İki şirket arasındaki işbirliğine ilişkin olarak 17 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştirilen törene Özgün A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özdoğan, Satış Direktörü Mustafa Özdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Avcı, Shell Madeni Yağlar Güney Avrupa ve Afrika Genel Müdürü Erol Asiyo, Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, Distribütör Kanalı Satış Müdürü Sinan Küçük ve beraberindeki pazarlama ve satış yöneticileri katıldı. Özgün A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özdoğan, Shell & Turcas’ın yeni madeni yağlar distribütörü oldukları için olumlu duygularını belirterek, “Karşılıklı olarak hayırlı ve başarılı bir işbirliği olacağına inanıyoruz” dedi.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak ise Özgün A.Ş. ile kurulan işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Özgün A.Ş.’nin hem hızlı tüketim sektöründe hem de bölgedeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, Shell Madeni Yağlar distribütörlüğünde hiç şüphe yok ki iki tarafa da değer katacak. Çok kısa sürede birlikte başarılı faaliyetler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Türkiye’ye özgü, Shell’e Özgün olacak.” dedi.

Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişi olan Özdoğan, Gündoğdu ve Avcı ailelerinin ortaklığı ile Procter & Gamble firmasının resmi distribütörü olarak 1995 yılında Ankara\'da kurulan Özgün A.Ş., bugüne kadar faaliyet gösterdiği ve göstermeye devam edeceği hızlı tüketim ürünleri distribütörlüğü tecrübesini madeni yağlar alanında da kullanacak.

Shell hem Türkiye’de hem de küresel madeni yağlar pazarında üst üste dokuz yıldır liderliğini sürdürüyor. Petrol Sanayi Derneği’nin (PETDER) Türkiye pazarına ilişkin sektör raporuna göre Shell & Turcas Petrol A.Ş Türkiye’nin, uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline’ın her yıl gerçekleştirdiği küresel madeni yağlar pazar araştırmasına göre de Shell dünyanın** “1 numaralı Madeni Yağ Tedarikçisi” konumunda bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BORUSAN LOJİSTİK\'İN TERCİHİ MANÖnceki Haber

BORUSAN LOJİSTİK\'İN TERCİHİ MAN

KARSAN, ATAK\'I BAŞKANLARA DA TANITTISonraki Haber

KARSAN, ATAK\'I BAŞKANLARA DA TANITTI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar