İstanbul
DOLAR32.6031
EURO34.8449
ALTIN2498.1

Shell,Gençlerden Yenilikçi Fikirlerini Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shell,Gençlerden Yenilikçi Fikirlerini Bekliyor
Abone ol
Enerji’, ‘Su’ ve‘ Gıda’ kaynakları üzerinde giderek artan baskılar ve bunlara bağlı sorunların çözümüne yönelik fikirleri ortaya çıkarmak için küresel ölçekte düzenlenen Shell Ideas360 yarışmasında finale kalan öğrenciler, Hollanda’da yapılacak 30. Shell Eco-marathon’a katılma şansı yakalayacak. Yarışmanın birincisi ise ‘National Geographic Expedition’ ödülünün sahibi olacak.

Royal Dutch Shell, gençlerin ‘Enerji’, ‘Su’ ve‘ Gıda’ kaynaklarına ilişkin yenilikçi fikirlerini desteklemek amacıyla Shell Ideas360yarışmasını düzenliyor. Gençler, artan nüfus ve sanayileşme sonucunda, küresel su, gıda ve enerji kaynakları üzerinde oluşan baskılarla başa çıkmak için yaratıcı fikilerini platform üzerinden paylaşabiliyor. Yarışma sonucunda finale kalan beş öğrenci ya da ekip, 2014 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan 30. Shell Eco-marathon etkinliğinde fikirlerini sunmak üzere Rotterdam’a seyahat kazanma şansı elde edecek. Yarışmanın birincisi ise bir National Geographic Gezisine katılabilecek. Yarışmada en iyi fikirler, finale kalma şartı aranmaksızın, inovasyonu desteklemek amacıyla yürütülen Shell GameChanger programı kapsamında finansal destek alma şansı bulabilecek.

Başvuru için son iki hafta

Shell Ideas360 yarışması, 31 Mayıs 2014 itibarıyla 18 yaşından büyük olan ve hâlihazırda bir üniversitede lisans ya da yüksek lisans programına kayıtlı olan tüm öğrencilerin katılımına açık. Başvuru süreci, www.shellideas360.com adresi üzerinden 16 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek.

20 Ocak 2014 tarihinde başlayarak 31 Mart 2014 tarihinde sona erecek olan ikinci aşamada tüm fikirler incelemeye alınacak. 100 katılımcı veya ekip ikinci aşamaya geçme şansı yakalayacak. Seçilen katılımcılardan detaylı bir rapor ve video sunum hazırlamaları istenecek. Bu aşamada katılımcılar Shell mentorları ve konuyla ilgili Shell uzmanlarına telefon ve e-posta ile ulaşarak, destek alabilecek. Beş fikir finale kalacak ve kazananın belirleneceği final sunumu Rotterdam’da yapılacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Starpet’ten Yılın Son İndirim KampanyasıÖnceki Haber

Starpet’ten Yılın Son İndirim Kampanyası

Dacıa Duster’da Aralık Ayında “Faiz Sıfırın Altında”!Sonraki Haber

Dacıa Duster’da Aralık Ayında “Faiz Sıfı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar