İstanbul
DOLAR32.5338
EURO34.9953
ALTIN2422.7

Shell Club Smart 11 Yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shell Club Smart 11 Yaşında
Abone ol
Shell’in Türkiye ile tanıştırdığı yenilikler arasında yer alan akaryakıt sektörünün ilk ve en büyük sadakat programı Shell Club Smart Card, 11’inci yılını geceye 17 farklı ilden katılan 90 üyesi ile birlikte kutladı.

Türkiye’deki 90’ıncı yaşını kutlayan Shell’in tüketicilerle ilk kez tanıştırdığı yeniliklerden biri olan Shell Club Smart, 7 milyonu aşkın üyesiyle 11 yılı geride bıraktı. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen özel gala yemeğine, Shell Club Smart sadakat programının 90 üyesi, eşleriyle birlikte katıldı.

Galada ev sahipliğini Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj ile Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir üstlendi. İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Muğla, Manisa, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Eskişehir, İzmir, Kırkalareli, Kocaeli, Samsun, Trabzon ve Yalova olmak üzere toplam 17 ilden geceye katılan Shell Club Smart Card üyeleri, Shell’in ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri ve görüşlerini gece boyunca kendilerine eşlik eden Shell çalışanlarına yüzyüze iletme fırsatı buldular. Davetlilere Smart Club Smart Card’ın sunduğu yeni fırsatlar da tanıtıldı.

Shell Club Smart, her zaman kazandırıyor

Gecede bir konuşma yapan Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, Shell’in yenilikçi anlayışıyla tüketicileri her zaman yeniliklerle tanıştırdığını belirterek şunları söyledi:

“Shell’in Türkiye’deki 90’ıncı yılında, Shell Club Smart Card’ın 7 milyon üyeye ve 11’inci yıla ulaşmasının da mutluluğunu yaşıyoruz. Akaryakıt sektörünün ilk ve en büyük sadakat programı olan Shell Club Smart, sektörde öncülük ediyor. Shell Club Smart ile müşterilerimize özel kampanyalar ve cazip fırsatlar sunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri müşterilerimize her zaman daha fazla kazandırıyor. Müşterilerimizle birlikte büyüyerek, kaliteli ürün ve hizmet sunmaya, müşteri memnuniyetini sürekli geliştirmeye devam edeceğiz.”

Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir ise şöyle konuştu:

“Shell Club Smart programı 2002 yılında başladı ve hızla büyüdü. Shell & Turcas olarak temel prensiplerimiz, açıklık, şeffaflık, ortaklık ve katılımcılıktır. Bu ilkelerle başarıya ulaşıyoruz. Günde ortalama 650 bin araç Shell istasyonlarını ziyaret ediyor. Her gün 650 bin müşterimizin istasyonlarımızdan mutlu olarak ayrılması için çalışıyoruz. 90 yıldır tüketicilere ilkleri sunmanın ve taleplerini en iyi şekilde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. ”

Sadık müşterilere teşekkür plaketi

Gala yemeğinin ardından düzenlenen törende, en sadık Shell Club Smart müşterilerine birer teşekkür plaketi sunuldu ve tüm davetlilerin katıldığı aile fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi. Davetliler, daha sonra canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sektöründe En Fazla Üretim Yapan ŞirketiÖnceki Haber

Sektöründe En Fazla Üretim Yapan Şirketi

İş Dünyası Yeşil’i KonuştuSonraki Haber

İş Dünyası Yeşil’i Konuştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar