darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3163
EURO35.1293
ALTIN2293.3

SEYAHAT VE ETKİNLİKLERDEKİ E-BİLET KULLANIMI İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEYAHAT VE ETKİNLİKLERDEKİ E-BİLET KULLANIMI İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL
Abone ol
Dijitalleşme, şüphesiz tüm şirketler ve sektörler için kaçınılmaz bir hal aldı. Devletler de kendi süreçleri ve işletmeleri için dijitalleşmeyi gelecek dönemin yatırımı olarak görürken, yasal düzenlemelerini de bu doğrultuda gerçekleştiriyorlar.

Etkinliklerde, kara, deniz ve hava taşımacılığında kâğıt biletlerin yerine geçen, üzerinde mali mühür bulunan ve elektronik bir belge niteliği taşıyan e-Bilet de dijitalleşme ve e-Dönüşüm süreçlerinde işletmelerim hayatını kolaylaştırmak adına ortaya çıkan ürünlerden biri. Doğrulamaya, görüntülemeye, istenen işlenebilir veri formatını taşımaya ve kağıt baskı almaya olanak sağlayan e-Bilet; işletmelere, biletlerin ikinci kopyalarını saklanmak zorunda bırakmayarak da yine maliyet açısından önemli avantajlar sunuyor.  

Kara ve deniz yolu üzerinden şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığında elektronik bilet kullanımının ardından, artık karada yolcu taşımacılığı yapan işletmeler de elektronik yolcu listesi düzenleyebiliyorlar.

Seyahatler ve etkinlikler özelinde yayımlanan tebliğlerin ardından, zorunlu ve gönüllü geçişle birlikte bu alanlardaki e-Bilet kullanımında bir artış yaşandığı fakat geçen 1,5 yılın ardından istenilen noktaya henüz gelinemediği de konuşuluyor.

e-Bilet süreçlerini ERP sistemleriyle entegre bir şekilde otomatik olarak gerçekleştirebildiklerini belirten Digital Planet CEO’su Şerif Beykoz, “e-Bilet kullanımı firmalara operasyonel maliyetlerde azalma, verimli iş akışı, hızlı ve hatasız bilet gönderimi, geliştirilmiş güvenlik, arşivleme, otomatik yasal bildirim, entegrasyon ve Digital Planet hizmetlerinden 7/24 yararlanmak gibi birçok alanda fayda sağlayacak. Dijitalleşme ve e-Dönüşüm süreçlerinde işletmelere her türlü kolaylığı sağlamak adına sistemlerimizi sürekli güncelliyoruz. Seyahat ve etkinlikler konusunda da bu sürecin hızlanmasını ve gönüllü geçişle birlikte işletmelerin bir an önce adapte olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda ilk etkinlik bileti projemizi de Darıca Hayvanat Bahçesi’yle gerçekleştirmiş olmanın heyecanını yaşıyoruz, proje canlıya alındı ve Darıca Hayvanat Bahçesi misafirlerini e-Bilet ile ağırlamaya başladı.” dedi.

escort izmir
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Yeni Havalimanı’nda Test Amaçlı İlk Yakıt Sevkiyatı GerçekleştiÖnceki Haber

İstanbul Yeni Havalimanı’nda Test Amaçlı...

AKO AKÜ’DEN “SÜPER TURBO” SERİSİ Sonraki Haber

AKO AKÜ’DEN “SÜPER TURBO” SERİSİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar