darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

Serinleten Durakların Sayısı Artıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serinleten Durakların Sayısı Artıyor
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği, enerjisini güneşten alan klimalı duraklardan ikisi daha Yener Ulusoy Bulvarı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne yerleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın seçim vaatleri arasında yer alan ‘Güneşkent Antalya’ projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı doğrultunda Büyükşehir Belediyesi’nin Boğaçayı Atölyeleri’nde kendi imkanlarıyla ürettiği, enerjisini güneşten alan klimalı duraklar vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda Antalya geneline yayılıyor.

Klimalı Duraklar 4 Oldu

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yener Ulusoy Bulvarı üzerine ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne iki klimalı durak daha yerleştirildi. Daha önce monte edilen Işıklar Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki duraklarla birlikte klimalı durak sayısı 4’e yükseldi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı yetkilileri, klimalı duraklardan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu ve sayısını artırılmasını yönünde yoğun talep olduğunu ifade etti.

30 Durak Daha Geliyor

Yetkililer, ihalesi yapılan 30 klimalı durağın daha önümüzdeki aylarda Antalya genelindeki yoğun olarak kullanılan bekleme noktalarına yerleştirileceğini müjdeledi.

Antayalılar sıcak yaz günlerinin başlamasıyla klimalı duraklarda serin serin otobüs beklemenin keyfini yaşıyor. Klimalı duraklardan çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, bu konforu kendilerine sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür etti.

Telefon Da Şarj Edilebiliyor

Enerjisini üzerindeki güneş panellerinden üreten klimalı durağın kapısı sensörlü olarak otomatik açılıp kapanıyor. Yaz aylarında serinlik veren durak, kış aylarında ise vatandaşı dış ortamdan koruyan ve ısı enerjisi sağlayan bir sisteme sahip. Durakta bekleyen vatandaşlar için durak içerisinde bulunan her biri 220’şer voltluk 3 adet priz aracılığıyla telefon ya da bilgisayarlarını şarj edebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Belediyesi “Ramazan Mesaisi”Önceki Haber

Şanlıurfa Belediyesi “Ramazan Mesaisi”

“Shell Rımula” Mercedes Sürücülerinin Beğenisini KazandıSonraki Haber

“Shell Rımula” Mercedes Sürücülerinin Be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar