İstanbul
DOLAR32.5458
EURO34.8048
ALTIN2472.3

Şehir Hatları Yaz Tarifesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir Hatları Yaz Tarifesinde
Abone ol
Şehir Hatları 2 Haziran – 14 Eylül tarihleri arasında tüm hatlarında uygulanacak olan 2014 Yaz Tarifesine geçiyor. Yaz mevsiminin yoğunluğuna göre düzenlenen tarifeyle, Boğaziçi ve Adalar hatlarındaki seferler arttırıldı. Yaz tarifesinde vapur hatları yolcu talebine bağlı olarak ilave seferlerle güçlendirilecek.

İstanbul’un güzelliklerini, her gün yeniden keşfetmeye ve yeniden yaşamaya davet eden Şehir Hatları, şehrin en keyifli, en turistik ve en havalı seferleriyle 2 Haziran Pazartesi günü yaz tarifesine geçiyor.

Her gün ortalama 704 planlı seferin gerçekleştirildiği Şehir Hatlarında, yaz sezonunun tarife yoğunluğu göz önünde bulundurularak gemilerin periyodik bakımları, havuzlama işlemleri ve bakım-tutumları tamamlanarak hazır hale getirildi. Yaz tarifesiyle Kabataş-Kadıköy-Adalar hatları sıklaştırılırken, Boğaz’a yapılan uzun ve kısa turlar arttırılıyor.

Her yaz döneminde olduğu gibi 2014 Yaz Tarifesi’nde de Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı seferleri 14 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında şirin tatil köyü Poyraz’a kadar uzatılırken, Sedef Adası seferleri de yeni tarifeyle başlamış olacak. Yine Ramazan ayı boyunca Haliç hattında Eyüp-Kasımpaşa-Karaköy-Üsküdar arasında ilave bir sefer düzenlenecek.

Kent akşamında Boğaz esintisi

Yaz akşamlarında Boğaziçi’nin unutulmaz keyfini yaşatan “Mehtap Gezileri” de 7 Haziran – 13 Eylül arasında her Cumartesi Bostancı’dan Anadolu Kavağı’na uzanan turlarla başlıyor. Yerli ve yabancı turistlere yönelik Boğaziçi seferlerinin ve Mehtap Gezilerinin hayli ilgi görmesi bekleniyor.

2014 Yaz Tarifesiyle ilgili ayrıntılı bilgiye, 444 1851 numaralı Çağrı Merkezi’nden, iskelelerde bulunan tarife kitapçıkları ile www.sehirhatlari.com.tr web adresinden ulaşılabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binek Otomobil Pazarı Yüzde 22,93 DaraldıÖnceki Haber

Binek Otomobil Pazarı Yüzde 22,93 Darald...

Malatya’da “S Plaka” AçıklamasıSonraki Haber

Malatya’da “S Plaka” Açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar