darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Sarayköy'ün Durak Sorunu Çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarayköy'ün Durak Sorunu Çözüldü
Abone ol
Denizli Belediyesi, Sarayköy'ü Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Derneği'nin talebi üzerine durak sorununu çözdü.

Büyükşehir çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köylerin sorunlarını tek çözen Denizli Belediyesi, Sarayköy’ü Tanıtma, Kalkındırma, Yüksekokul Açma Derneği'nin talebi üzerine Sarayköy'ün Denizli merkezdeki durak sorununu çözdü. Dernek Başkanı Ahmet Bulanık, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ifade etti.

''KISA SÜREDE SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ''
Sarayköy’ü Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Derneği Başkanı Bulanık ziyarette yaptığı konuşmada, durak sorunun Sarayköy halkının görülmeyen sorunlarından biri olduğunu kaydederek, 'Sorunun çözümü için pek çok yerde girişimlerde bulunmuştuk. Ne yazık ki bir sonuç alamadım. Konuyla ilgili rapor hazırlayıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a sunmuştuk. Çok kısa bir sürede Denizli Büyükşehir Belediye yetkilileri derneğimizle irtibata geçti. Yapılan inceleme neticesinde Sümerbank kavşağındaki Sarayköy yolcularının sıcak ve soğuk havalarda çok mağdur olduğu belirlenerek harekete geçildi. Kısa sürede tamamlanarak hizmete girdi. Sizlere kayıtsız kalmayarak Sarayköylüleri bu çileden kurtardığınız için teşekkür ederim' dedi.

''SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TALEPLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ''
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sarayköy'ün en faal sivil toplum örgütlerinden biri olan derneğimiz, üzerine düşeni yapmıştır. Gerek yüksekokul, gerek durak ve gerekse diğer alanlarda ilçenin eksikliklerini giderme gayreti göstermiştir. Sorunu bize intikal ettirdikten sonra harekete geçtik ve durağı yaptık. Sivil toplum kuruluşlarından gelen her türlü talebi değerlendiriyoruz. Bizim gözümüzde onların ayrı bir önemi vardır. Onlar bizim özellikle ilçelerde gözümüz kulağımızdır. Millete hizmet etmek adına ne gerekiyorsa bugün olduğu gibi her zaman göreve hazırız. Bu vesileyle durağımız tüm Sarayköylü vatandaşlarımıza hayırlı olsun' dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Etkilemek İçin TasarlandıÖnceki Haber

Etkilemek İçin Tasarlandı

Yeni Bir Rekor Daha…Sonraki Haber

Yeni Bir Rekor Daha…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar