İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Renault Trucks’tan Zolder’de Zafer

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Renault Trucks’tan Zolder’de Zafer
Abone ol
Sonuna yaklaşılan kamyon yarışları sezonunun Zolder’de gerçekleştirilen ayağında Renault Trucks - MKR Technology ekibi pilotu Markus Bösiger son yarışın galibi oldu.

FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası 2013 sezonunun sonuna yaklaşılırken Renault Trucks MKR-Technology ekibi, dört ayaktan oluşan Belçika Zolder pistindeki mücadelenin dördüncüsünü zaferle tamamladı.

Cumartesi yapılan ilk ayakta Renault Trucks MKR-Technology ekibi pilotları rakiplerinden çok talihsizliklerle mücadele etmek zorunda kaldılar. Markus Bösiger günün ilk ayağında gerçekleşen bir kazaya karışması sonucunda aracının hasar görmesi nedeniyle bir sonraki yarışa katılamadı. Adam Lacko ise aracındaki arızalara rağmen ilk ayağı dördüncü sırada tamamlamayı başardı. Pazar yedek araçla yarışan Markus Bösiger, Zolder ayağının dördüncü etabında damalı bayrağı ilk sırada geçerek ekibin hafta sonunu mükemmel bir şekilde tamamlamasını sağladı.

Renault Trucks – MKR Technology Takımı ile bir sonraki randevu 5-6 Ekim tarihlerinde İspanya’da koşulacak Jarama ayağında gerçekleşecek.

FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası 2013 takvimi:

Tarih

Şehir

Ülke

5 - 6 Ekim

Jarama

İspanya

12 - 13 Ekim

Le Mans

Fransa

 

Kısaca Renault Trucks

100’den fazla ülkede 15 bine yakın çalışanı ve 1.600’ün üstünde satış ve servis noktasıyla Volvo A.B. Grubu bünyesindeki Renault Trucks dünyanın lider ticari araç üreticilerinden biridir. Hafif ve ağır ticari araçların tasarımcısı, üreticisi ve dağıtımcısı olan Renault Trucks 2,8 tondan 120 tona kadar ticari araçları ile müşterilerinin Teslimat, Dağıtım, Şantiye, Uzun Yol ve Askeri uygulamalar gibi çok çeşitli faaliyetlerine mükemmel şekilde uyan pazardaki en geniş araç ve hizmet yelpazesini sunar.

Renault Trucks 2011’de 60.000 adetin üzerinde ticari araç satmıştır.

Renault Trucks kara taşımacılığı sektörü çalışanlarını destekler, korur ve onlara gurur duyabileceği araçlar sunar. Renault Trucks, kara taşımacılığını toplum için gerçekten vazgeçilemeyecek önemde bir meslek olarak görür. Renault Trucks’ın müşterileri, Renault Trucks’ın onlarla kurduğu, şeffaflığa ve karşılıklı bağlılığa dayalı yakın ilişki sayesinde olağanüstü verimlilikten, değerden ve kaliteden istifade edebilmektedirler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İETT Şoförlerine Pilot EğitimiÖnceki Haber

İETT Şoförlerine Pilot Eğitimi

MAN’ın Dev ‘Aile Günü’ BuluşmasıSonraki Haber

MAN’ın Dev ‘Aile Günü’ Buluşması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar