İstanbul
DOLAR32.5154
EURO34.8514
ALTIN2487.7

Petlas’tan “Kış Gelsin” Dedirten Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Petlas’tan “Kış Gelsin” Dedirten Kampanya
Abone ol
Türkiye’nin güvenli lastiği Petlas, düzenlediği özel kış lastiği kampanyası ile sürücülere kışın zorlu hava şartlarında güvenli sürüş deneyiminin yanı sıra Mercedes kazanma fırsatı sunuyor.
“Türkiye’nin Lastiği” sloganıyla yola çıkan ve ülkenin yol koşullarına en uygun lastik çözümlerini sunan Petlas, kış lastiği kullanımının yaygınlaşması ve güvenli sürüş dinamiklerine dikkat çekmek için kış lastiği kampanyasına başladı. Sahip olduğu özellikler ile yağmurlu, karlı, rüzgarlı hava şartlarında emniyetli sürüş sağlayan Petlas kış lastiklerini tercih eden binek, hafif ticari ve 4X4 araç kullanıcıları 1 Eylül – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında her 400 TL’lik alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanarak 7 Mercedes CLA 200’den birini kazanma şansı elde edecek. Kış mevsiminin zorlu şartlarında bile otomobilini güvenli ve keyifli kullanmak isteyen sürücüler, Petlas’ın binek, hafif ticari ve 4x4 kış lastiklerini CardFinans’a özel peşin fiyatına 8 taksit imkanı ile alabiliyor. Kış lastiklerini Petlas’tan alanlar arasından Mercedes CLA 200 kazanan isimler, 12 Ocak 2016’da yapılacak çekilişle belirlenecek ve 18 Ocak 2016 tarihinde açıklanacak.
Neden kış lastiği kullanmalıyız?

Kış aylarında ağırlaşan yol şartlarında güvenle seyahat etmek için “kış lastiği” kullanmak şart. Can ve mal güvenliği sağlamak için Petlas tarafından üretilen kış lastikleri, “özel tasarım sırt deseni” ile öne çıkıyor. Kış lastiklerinin desenindeki kılcal kanallı blok yapı, karlı zeminde yere daha iyi tutunuyor, yüksek çekiş ve frenleme emniyeti sağlıyor. Bloklar arasındaki çevresel ve yanal kanallar da, lastik ile zemin arasındaki karı etkin bir şekilde tahliye ederek zemin ile mümkün olan maksimum tutunmayı sağlıyor. Petlas’ın kış lastiklerinde kauçuk karışımı da emniyeti artırıyor.Kış lastiklerinin yere temas eden yüzeyi, özel silikalı karışım teknolojisiyle düşük sıcaklıklarda sertleşmiyor. Bu sayede yola daha iyi tutunuyor. Daha kısa fren mesafesi sağlıyor. Kış lastiklerindeki yüksek diş derinliği ve en iyi hale getirilmiş sırt genişliği, lastiğin karlı çamurlu zemin içine standart lastiklere göre daha fazla batmasını sağlayarak yol ile temasın korunmasına yardımcı oluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Petrol Ofisi Madeni Yağlar İş Ortakları İle Gücüne Güç KatıyorÖnceki Haber

Petrol Ofisi Madeni Yağlar İş Ortakları...

OPET bir kez daha ‘Türkiye’nin Süpermarkası’Sonraki Haber

OPET bir kez daha ‘Türkiye’nin Süpermark...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar