darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Pegasus’tan Turkcell Mobil Cüzdan İle Ödeme Dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pegasus’tan Turkcell Mobil Cüzdan İle Ödeme Dönemi
Abone ol
Pegasus Hava Yolları, biletlerini flypgs.com’dan alan misafirleri için yeni alternatif ödeme sistemi “Turkcell Mobil Cüzdan” dönemini başlatıyor.

Misafirlerine internette güvenli ve kolay uçak bileti satın alma imkanı sunan Pegasus Hava Yolları, e-ticaret alanında sürdürdüğü uzun süreli yatırımlara bir yenisini ekliyor.

Pegasus’un en önemli satış kanallarından biri olan internet sitesi www.flypgs.com‘dan bilet alan misafirlerine alternatif bir ödeme sistemi sunuluyor: “Turkcell Mobil Cüzdan”.

Bu uygulama ile Pegasus misafirleri, banka ve kredi kartı bilgilerini site üzerinde paylaşmadan sadece cep telefonu numaralarını kullanarak flypgs.com’dan kolayca bilet satın alabilecek. Uygulamadan faydalanmak isteyen Turkcell Mobil Cüzdan kullanıcıları, www.flypgs.com ödeme sayfasında Turkcell Mobil Cüzdan ödeme seçeneğini seçerek ödeme işlemlerini tamamlayabilecek. Turkcell Mobil Cüzdan servisinden faydalanmak isteyen Pegasus misafirlerinin tek yapması gereken, Turkcell hatlı cep telefonlarından CUZDAN yazıp 7777’ye göndermek.

Turkcell Cüzdan uygulaması ile ilgili olarak, Pegasus Hava Yolları Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver,“Türkiye’de e-ticaret hacminin artmasıyla paralel, internet satışlarında en hızlı gelişen sektörlerden birisi de havacılık oldu. Uçak biletlerimizin internetten satın alınma oranı her geçen yıl daha fazla paya sahip oluyor. Bu nedenle misafirlerimize sunduğumuz alternatif ödeme sistemlerini yakından takip ediyor, dijital çözümlerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Misafirlerimize büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız yeni ödeme sistemi Turkcell Mobil Cüzdan ile dijital alanda yaptığımız yenilikçi uygulamalara hız kesmeden devam ediyoruzdedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ulaşım Ramazan Bayramı’nda Yüzde 50 İndirimliÖnceki Haber

Ulaşım Ramazan Bayramı’nda Yüzde 50 İndi...

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolunu Rahatlatacak ÇalışmaSonraki Haber

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolunu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar