İstanbul
DOLAR32.5028
EURO34.639
ALTIN2481.8

Pegasus’a Dubai’den Tüketici Memnuniyeti Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pegasus’a Dubai’den Tüketici Memnuniyeti Ödülü
Abone ol
Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile tanıştıran Pegasus Hava Yolları, tüketici memnuniyeti alanında Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en iyisi seçilerek, “Customer Delight Award” ödülüne layık görüldü.

Avrupa, Balkanlar, Kafkasya ve Ortadoğu’yu kapsayan  toplam 30 ülkede 76 noktaya uçuşlar gerçekleştirerek bölgesel bir havayoluna dönüşen Pegasus Hava Yolları, American Liberty University (A.L.U.) ve Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) tarafından bu yıl ilk kez verilen MENA bölgesi (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) tüketici ödülü; “Customer Delight Award”un sahibi oldu.

MENA bölgesinde bulunan 25 ülkeden firmaların yarıştığı Customer Delight Ödülü, 7 Kasım akşamı Dubai Jumeirah Emirates Towers Hotel’de düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Pegasus’un layık görüldüğü Customer Delight ödülü hakkında bir açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk;“Türkiye’nin ve bölgenin öncü düşük maliyetli havayolu olarak, ana ilkemiz misafirlerimize uygun fiyatlı, güvenli ve zamanında seyahat seçenekleri sunmak. Ayrıca, ücretli ek hizmet alternatiflerimizle misafirlerimizin uçuşlarını kişiye özel hale getirmelerine de imkan tanımaktayız. Misafirlerimize sunduğumuz bu hizmetlerin ve kaliteli servis anlayışının “Customer Delight” gibi bir ödülle taçlandırılmasından mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Pegasus misafirleri www.flypgs.com web sitesi üzerinden ve check-in kontuarlarından, küçük bir ücret karşılığı oturmak istedikleri koltukları kendileri seçebilirler. Internet sitesi üzerinden iç hatlarda 15 kg, dış hatlarda ise 20 kg’ın üzerindeki bagajlarının ödemelerini yüzde 60’a varan indirimle gerçekleştirebilen Pegasus misafirleri,  Pre-Order ile uçuşlarından önce kendileri ve sevdikleri için diledikleri gibi bir menü oluşturabilirler. Pegasus ayrıca işbirlikleri kapsamında; misafirlerine seyahatlerini kolaylaştıracak araç kiralama, otel rezervasyonu, seyahat sigortası gibi ek hizmetler de sunmakta.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk’ten Teknoloji HamlesiÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk’ten Teknoloji Hamlesi

İETT Futbol Takımı İstanbul'un ŞampiyonuSonraki Haber

İETT Futbol Takımı İstanbul'un Şampiyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar