İstanbul
DOLAR32.6
EURO34.7856
ALTIN2497.6

Pegasus Bir Yılda On Binlerce Kişiyi Dubai’ye Uçurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pegasus Bir Yılda On Binlerce Kişiyi Dubai’ye Uçurdu
Abone ol
Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları’nın, ilk uçuşu 18 Ekim 2012’de gerçekleşen Dubai hattı birinci yılını doldurdu. Pegasus Hava Yolları, Dubai hattı açıldığından bu yana geçen bir senede gerçekleştirdiği uçuşlarla 87.318 misafirini Dubai’ye uygun fiyatlarla ulaştırdı

Farklı ülkelerden ve şehirlerden Pegasus misafirlerinin yoğun ilgisi bulunan Dubai’ye 2013 yılının başından beri misafirlerin %75’i bağlantılı seferlerle uçtu. Pegasus misafirleri, 2013 yılı içerisinde Dubai’ye Türkiye’den en çok Ankara, Antalya, Dalaman İzmir ve Trabzon illerinden bağlantılı olarak uçarken; yurt dışı hatlarından bağlantılar en çok Amsterdam, Kopenhag, Stansted, Stockholm ve Orly’den yapıldı.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Pegasus’un bir yıldır başarıyla gerçekleştirdiği Dubai uçuşları ile ilgili olarak: “Geçen sene dört frekans olarak başladığımız Dubai uçuşlarımızı, yaz sezonumuzda haftada beş frekansa çıkarttık. Pegasus olarak ilerleyen dönemlerde Dubai’ye her gün uçuş gerçekleştirmek arzusundayız. Uçmaya başladığımız günden bugüne, İstanbul ve Dubai arasında seyahat eden misafirlerin sayısının %11,8 artmasına katkıda bulunduk. Uyguladığımız düşük maliyetli havayolu modelimiz ve dinamik fiyatlama sistemimiz ile uçmaya başladığımız her noktaya değer yaratıyor, oradaki pazarların da gelişmesine katkıda bulunuyoruz. İlk uçuşumuzdan beri Dubai uçuşlarımızda bize eşlik eden misafirlerimize Pegasus Hava Yolları adına teşekkür ederim.” dedi.

Pegasus, Dubai’yi 46 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları’nın Dubai uçuşları Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın beş günü İstanbul Sabiha Gökçen’den ve Dubai’den karşılıklı seferlerle gerçekleştiriliyor.

Pegasus misafirleri, Dubai’den Türkiye’de Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Hatay, Konya, Trabzon, Van, Hopa olmak üzere 13 noktaya; yurt dışında ise Amsterdam, Atina, Bakü, Barselona, Basel, Belgrad, Berlin, Bologna, Brüksel, Donetsk, Dusseldorf, Kharkiv, Kıbrıs, Köln, Kopenhag, Lviv, Moskova, Roma, St. Etienne, Marsilya, Milan, Münih, Orly, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Stockholm, Stansted, Stuttgart, Tiran, Üsküp, Viyana, Zürih olmak üzere 33 noktaya, toplamda 46 noktaya bağlantılı olarak uçuyor.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Chevrolet’de Ekim Fırsatı Devam EdiyorÖnceki Haber

Chevrolet’de Ekim Fırsatı Devam Ediyor

Allison Euro 6 Otobüsler İçin 5. NESİL KontrollerSonraki Haber

Allison Euro 6 Otobüsler İçin 5. NESİL K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar