İstanbul
DOLAR32.5954
EURO34.8802
ALTIN2505.9

Pegasus, Bahreyn’e İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pegasus, Bahreyn’e İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi
Abone ol
Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, Basra Körfezi’nde yer alan Bahreyn Krallığı’na ilk uçuşunu 12 Haziran’da gerçekleştirdi.

Pegasus’un 70,99 Euro’dan satışa açılan Bahreyn seferleri ile misafirler, haftanın üç günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı’na Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 22:15’te; Bahreyn Uluslararası Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 03:05’te uçabiliyor.

Pegasus, Bahreyn’i 47 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Bahreyn’e yurt içinde Adana, İzmir, Bodrum, Antalya, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Hatay, Trabzon ve Van olmak üzere 11 noktadan, yurt dışında ise Amsterdam, Stockholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Donetsk, Düsseldorf, St. Etienne/Lyon, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Roma, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 36, toplamda 47 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri, biletlere ve sefer bilgilerine www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

Pegasus ile Bahreyn Krallığı’nakeyifli bir  yolculuk...

3 büyük adadan meydana gelen Bahreyn, 26 km uzunluğundaki Kral Fahd Geçiti ile Suudi Arabistan'a bağlanıyor. Pegasus misafirleri Bahreyn Krallığı’nda; Muharraq Yaz Festivali, Arap Mücevher Sergisi, Bahçe Panayırı, At Yarışları gibi aktivitelere katılarak yaz tatillerini farklılaştırırken, ülke mutfağında öne çıkan Machboos (et ve balık), Muhammar (tatlı pilav), Falafel (kızartılmış leblebi), Ghoozi (pilav, kaynatılmış yumurta, baharatlar ve kuzu eti) ve Samboosa (bir çeşit kızartılmış börek) gibi farklı lezzetleri de tadabilir


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEMSA İlk Beş Ayda Yüzde 36 Pazar Payına UlaştıÖnceki Haber

TEMSA İlk Beş Ayda Yüzde 36 Pazar Payına...

İnşaat Sektörü Mercedes-Benz Kamyonlarıyla BüyüyorSonraki Haber

İnşaat Sektörü Mercedes-Benz Kamyonlarıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar