İstanbul
DOLAR32.5851
EURO34.751
ALTIN2491.3

Özulaş’ta “Göksel Ovacık” Dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özulaş’ta “Göksel Ovacık” Dönemi
Abone ol
İstanbul’un Anadolu Yakası özel halk otobüsü şirketlerinden Özulaş A.Ş’nin 20’nci Olağan Genel Kurul toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde esnafın yoğun katılım ile yapıldı. Göksel Ovacık ve İsmail Yüksel’in listelerinin yarıştığı seçim sonucunda Göksel Ovacık, şirketin yeni dönem yönetim kurulu başkanı seçildi.

Genel kurul’da gündem gereği açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, faaliyet ve denetim raporları ayrı ayrı müzakere edildikten sonra ibra edildi. Divana yeni dönem seçilecek yönetim kurulunun görev süresi için 1 ve 2 yıl olarak 2 ayrı teklif verildi. Divan başkanı her iki öneriyi de oylamaya sundu ve iki başkan adayının da ortak görüşü ile 1 yıllık öneri esnaf tarafından kabul edildi.

Göksel Ovacık ile İsmail Yüksel, birlik beraberlik mesajları vererek yaptıkları konuşmalarda, yeni dönem projeleri ve hedeflerini esnafla paylaştılar. Konuşmaların ardından yapılan oylamada, İsmail Yüksel ve ekibi 163 bin 267 hisse oranında oy alırken, Göksel Ovacık ve ekibi 185 bin 933 hisse (yaklaşık 232) oy alarak yeni dönemde Özulaş A.Ş yönetim kuruluna seçildi.

Başkan Göksel Ovacık’ın Listesi

Göksel Ovacık (Başkan), Serhat Akçakaya, Osman Aydanoğlu, Nevzat İnce, Necmettin Aydaş, Nusret İmren, Sebahattin Yaylı, Nejdat Güney ve Selami Alan.

Genel kurul sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Göksel Ovacık “Özulaş’a yeni bir ekip, yeni bir ruh geldi. Yeni yönetici arkadaşlarımla esnafımıza hizmet vermeye, başarılı olmaya çalışacağız. Bize güveniniz tam olsun. Sektörün gelişimi için kurumsal bakış şart. Buna dönük çalışmalar yapacağız. Şeffaf bir yönetim ile esnafa hizmet edeceğiz. Genel kurula verdikleri destekten dolayı tüm esnaf dostlarıma ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Özulaş Profesyonelleşecek”Önceki Haber

“Özulaş Profesyonelleşecek”

İstanbul Ulaşımında Gelecek; Otobüs A.Ş.Sonraki Haber

İstanbul Ulaşımında Gelecek; Otobüs A.Ş.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar