darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3416
EURO35.1094
ALTIN2239.0

ÖZULAŞ EĞİTİMLE FARK YARATIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖZULAŞ EĞİTİMLE FARK YARATIYOR
Abone ol
ÖZULAŞ’ın paydaşı SHELL firmasının sponsorluğuyla Ümraniye Atakentteki İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait “Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK Kültür Merkezinde” düzenlediği “şoför eğitim ve motivasyon proğramı” oldukça renkli ve neşeli geçti. Programa yaklaşık 400 kişi katıldı.

İkramla başlayan Programın sunumunu Genel Müdür İsmail YOLCU yaptı. İsmail YOLCU takdim esnasında şoförlere ara, ara tecrübe ürünü hatırlatmalarda, uyarılarda bulundu. Özellikle hoş görü, tolerans ve sabır konularında sınırsız davranılması gerektiğini, sevgi ve sabrın her engeli aşacağını ifade etti. Bütün aziz şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde yapılan ÖZULAŞ-SHELL iş birliğini anlatan slayt sunumu çok ilgi gördü ve geçmiş hatıralar tazelendi, vefat etmiş bulunan taşımacılar rahmetle yad edildi.

Daha sonra açılış konuşmalarına geçildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selami ALAN’ın hoş geldiniz ve selamlama konuşmasından sonra söz alan SHELL firması Bölge Satış Sorumlusu Hakan GÜNER gösterilen slayt sunumundan çok etkilendiğini ve duygulandığını ifade ederek, firmasının bundan sonra da eğitimle ilgili olarak ÖZULAŞ’a desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Shell yakıtıyla ilgili kısa bir sunumun ardından söz alan ÖZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Göksel OVACIK, Şoförlerin kendileri ve kent için çok değerli olduklarını, onların sorunlarının çözümü ve sıkıntılarının ortadan kaldırılması için her türlü çalışmayı yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini, geçen yıl gömlek, kravat ve yelek dağıttıklarını, bu yıl da Kurumsal bir firmayla anlaşmak suretiyle özel gömlek ve kravat yaptırdıklarını, arkadaşların bu eşyaları iyi günlerde ve afiyet içinde kullanmalarını dilediğini, şoförlerin üzerindeki baskıyı azaltmak ve motivasyonlarını yükseltmek için benzer başka programlarda planladıklarını, toplu taşımanın zor ve stresli bir iş olduğunu, ancak her şeye rağmen hizmetinde bulunduğumuz vatandaşlara daima hoş görü ve nezaketle davranmamız gerektiğini vurguladı. Göksel OVACIK ayrıca katkılarından dolayı SHELL firması yetkililerine teşekkürlerini iletti ve ÖZULAŞ adına Hakan GÜNER bey’e plaket takdim etti. Shell adına da Hakan GÜNER bey Yönetim Kurulu Başkanı Göksel OVACIK’a plaket takdim etti. Son olarak söz alan İETT Eğitim Müdürü Abdulhamit ÇETİN eğitimin önemine vurgu yaparak, böylesi programlar düzenleyen ÖZULAŞ’a teşekkür etti. ÖZULAŞ Başkan Yardımcısı Nejdet GÜNEY Abdulhamit ÇETİN beye katılımı nedeniyle çiçek takdim etti. 

SHELL firmasından Nilüfer hanımın yakıtlarla ilgili olarak yaptığı sunum ve viedo gösterisinin ardından program devam etti.

Programın devamında Dünyaca ünlü Aile ve Düşünce Koçu Münir ARIKAN’ın verdiği yaklaşık 1,5 saatlik “EMPATİ ve MOTİVASYON” sunumu oldukça ilgi gördü ve Münir ARIKAN katılımcılara uzun süre unutulmayacak anlar yaşattı. Hiç şüphesiz programın en önemli bölümü bu eğitimdi, katılan herkes memnuniyetlerini ifade ettiler. Münir ARIKAN hocanın çiçeğini Başkan Yardımcısı Serhat AKÇAKAYA takdim etti. Daha sonra ÖZULAŞ Bilgi İşlem Müdürü Hasan KAPLAN rapor ve savunmalarla ilgili olarak İETT’nin hassas davrandığı konuları, yeni düzenlemeleri ifade eden bir sunum yaparak, şoförlerin çalışmaları esnasında dikkat etmeleri gereken önemli hususlara dikkat çekti.

Saat 14:30’da başlayan program saat 18:00’ de bitti. Akabinde katılan şoförlere özel olarak yaptırılmış birer adet gömlek ve kravat dağıtıldı. Katılan herkes programdan memnun bir şekilde ayrıldı ve benzer programların daha sık yapılması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YENİ CONECTO KAYSERİ ESNAFIYLA BULUŞTUÖnceki Haber

YENİ CONECTO KAYSERİ ESNAFIYLA BULUŞTU

PERFORMANSA DAYALI HAKEDİŞ BAŞLIYORSonraki Haber

PERFORMANSA DAYALI HAKEDİŞ BAŞLIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar