darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3201
EURO35.1033
ALTIN2298.6

Özön Otomotiv’den Müşteri Beklentilerinin Ötesinde Çözümler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özön Otomotiv’den Müşteri Beklentilerinin Ötesinde Çözümler
Abone ol
Doğuş Otomotiv – Audi İstanbul yetkili satıcısı ve servisi olarak hizmet veren Özön Otomotiv, yeni shoowrom ve servis binasını hizmete açtı.

Özön Otomotiv’in yeni binasında, Audi markası bünyesinde gerçekleştirilen tüm hizmetler ve etkinliklerin temelini oluşturan ‘Teknoloji ile Bir Adım Önde’ mottosu hakim.

Audi’nin hem teknolojideki uzmanlığını ve ilericiliğini, hem de düşünce ve hareket biçimini özetleyen bu ilke doğrultusunda yapılan ve hizmet sunan yeni bina, Audi müşterilerine, satıştan servise kadar her noktada, en küçük ayrıntısına kadar kaliteyi, her alanda özgün, sağlam ve beklentilerinin üzerinde çözüm seçeneklerini sunuyor.

Audi Ultra felsefesi odak noktası

Özön Otomotiv’in İstanbul Çekmeköy’de hizmete giren binası, Audi’nin Ultra teknolojisinin dayandığı felsefeye uygun olarak hizmet veriyor. Kalite, konfor ve hızlı çözümün esas olduğu 18 bin m2’lik kapalı alan üzerine kurulu yeni binada, toplam 1.500m2’lik Audi showroom alanında, 18 Audi modeli sergileniyor.

Kaporta ve yedek parça hizmetlerinin de dahil olduğu 6 bin m2 alana kurulu ve 16 liftin yer aldığı Audi servis alanında da günlük  50 araca hizmet vermek mümkün.

Yine binada sunulan hizmetlerin başında, müşterilerin ‘benimaudim.com’ sitesi üzerinden servisteki araçlarını takip etme, online randevu alma ve kredi kartı ile online ödeme imkanı, ücretsiz  yerinden alım ve yerine teslim, servise aracını bırakan müşterilere ikame araç gibi satış sonrası hizmetleriyle ilgili hızlı çözümler geliyor.

Yeni hizmet binasında ayrıca, tablet bilgisayarlarla hızlı araç kabul, Doğuş Otomotiv teknik departmanı tarafından merkezi olarak yönetilen atölye bilgi ekranları aracılığıyla anında bilgiye ulaşabilen uzman teknik personel, en son teknoloji orijinal ekipmanlarla mekanik ve hasar onarımları, bakım ve arıza teşhis hizmeti gibi Audi marka kimliğine uygun çalışmalar da yer alıyor.

Kendi enerjisini üretiyor

Özön Otomotiv’in yeni binasının Audi Ultra felsefesiyle olan bir başka bağlantısı da verimlilik konusunda; yeni showroom kendi enerjisini kendisi üretiyor. Tüm ısıtma ve soğutma sisteminin jeotermal enerjiden faydalanarak sağlandığı yeni binada, kullanılan temiz su da yine binanın kendi drenajlarından temin ediliyor ve özel arıtma cihazlarında işlendikten sonra sisteme veriliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haydi İzmir, Bas Pedala!Önceki Haber

Haydi İzmir, Bas Pedala!

Pirelli ile Filolara Kusursuz ÇözümSonraki Haber

Pirelli ile Filolara Kusursuz Çözüm

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar