İstanbul
DOLAR32.5468
EURO34.9708
ALTIN2426.4

Özkaymak Turizm Filosunu NEOPLAN İle Güçlendiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkaymak Turizm Filosunu NEOPLAN İle Güçlendiriyor
Abone ol
Türkiye karayolu taşımacılığının öncü markaları arasında yer alan Özkaymak Turizm’in Neoplan tercihi devam ediyor. Özkaymak Turizm, yeni aldığı 10 adet NEOPLAN Cityliner ile filosunu daha da güçlendirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, MAN Finance CEO’su Vahit Altun,  MAN TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün ve MAN TopUsed Satış Uzmanları İsmail Serkan Yağmur ile Aydın Çakmak’ın ev sahipliği yaptığı teslimat törenine  Özkaymak Turizm firma sahibi Özkan Özkaymak ile Özkaymak Turizm Genel Müdürü Metin Cevizci katıldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Tesisleri’nde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Özkaymak Turizm firma sahibi Özkan Özkaymak; MAN ve NEOPLAN araçların yüksek kalitesine ve ileri teknolojisine de dikkat çekerek “Filomuza NEOPLAN Cityliner’ları katmamızda; daha önce yaptığımız satınalmalardan duyulan memnuniyet, düşük işletme maliyetleri, satış sonrası hizmetlerin mükemmeliyeti, müşterilerimizin talep ve tercihleri gibi unsurlar etken oldu. Filomuzu güçlendirirken stratejimiz, daha iyi imkanlar ile daha iyi hizmet verebilmek” dedi.

Türkiye karayolu taşımacılığında yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile lider markalar arasında yer alan Özkaymak Turizm ile uzun soluklu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ise teslimatı yapılan araçların hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederek, şirketin başarılarının artarak devamını diledi.

Konuşmaların ardından araçların sembolik anahtarı firma yetkililerine teslim edildi.

tasarım bir orta konsol, MyLink interaktif bilgi eğlence sistemi ve yeni bir geri görüş kamerası yer alıyor. Sofistike bir bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet Mylink’in ekranına tek bir dokunuşla telefon rehberine ulaşıp, aracın dahili ses sistemini kullanarak çağrı yapmak mümkün olduğu gibi, cep telefonundaki müzik arşivine de ulaşabilir, USB kablosu üzerinden iPod, iPad ve benzeri medya çalarları bağlayarak müzik, resim ve film içeriğini ekrana yansıtabilirsiniz. Yeni Cruze HB 36 binTL'den başlayan çok cazip fiyatlarla Chevrolet yetkili bayiliklerinde yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Komatek Fuarına ASC Türk Damgası!Önceki Haber

Komatek Fuarına ASC Türk Damgası!

GEFCO Türkiye, KYMCO Motor İle Sözleşme İmzaladıSonraki Haber

GEFCO Türkiye, KYMCO Motor İle Sözleşme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar