darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3335
EURO35.0725
ALTIN2301.6

Özakar, Volvo İle Büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özakar, Volvo İle Büyüyor
Abone ol
2003 yılında lojistik sektörüne hizmet vermeye başlayan Özakar Uluslararası Taşımacılık, bir senelik 13 siparişinin son 3 adedini de filosuna kattı. Teslim alınan Volvo FH 460 4x2 I-Shift şanzımanlı çekiciler, Özakar’ın sunduğu uzun yol taşımacılık ve dağıtım hizmetlerinde görev alacak.

Tüm Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, dünyanın çeşitli noktalarına hızlı, sağlam ve güvenilir taşımacılık anlayışıyla hizmet veren Özakar Uluslararası Taşımacılık, filosuna yatırım yapmaya devam ediyor. Son bir sene içerisinde sipariş verdiği 13 adet çekicinin son üç adedini de teslim alan Özakar Taşımacılık, böylelikle 22 araçlık filosundaki Volvo sayısını 18’e çıkarmış oldu.

 

Deneyimli kadrosuyla 2003’ten bu yana müşterisine ulaştırdığı hizmetlerde farklılık yaratmayı esas alan Özakar Uluslararası Taşımacılık, yakıt tasarrufu ve yüksek verimliliği ile öne çıkan Volvo FH 460 4x2 I-Shift şanzımanlı çekiciler ile sürekli büyüme hedefini koruyor. Frigofirik taşımacılık yapan Özakar Uluslararası Taşımacılık, kalite ve müşteri güvenini gün geçtikçe arttırarak sektöründe öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor.

Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde açıklama yapan Özakar Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Mehmet Can Arslan, “Özellikle Türk ekonomisinde yaşanan gelişmeler, yeni mevzuatlar ve buna bağlı olarak ticaret hacminde yaşanan artış ile birlikte sürekli büyüme, artık kaliteli hizmet ve ürünlerle sağlanabiliyor. Biz de bu anlamda hem kendi büyümemize hem de müşterilerimizin büyümelerine katkıda bulunabilmek için sunduğumuz hizmetlerde kaliteli ürünleri tercih ediyoruz. En iyi firma olma yolunda en iyi çekici olan Volvo FH ve son teknoloji ürünü yeni nesil çift katlı frigolarla müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. Özellikle yüksek verimliliği, düşük yakıt tüketimi, üstün yol tutuşu ve sürücü konforu gibi özellikleriyle sektördeki standartları bir üst sınıfa taşıyan Volvo FH, operasyonlarımızı daha verimli kılarak hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı oluyor.” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Tecrübeli kadrosu ve modern teknolojiyi kullanarak her zaman ileriye dönük yatırımlarıyla dikkat çeken Özakar Taşımacılık, kurulduğu günden bu yana büyük gelişme gösteren şirketlerden biri. Güven ve başarıyı ilke edinen bir kuruluş olan Özakar’ın tercihi yine Volvo Kamyon oldu. Teslim ettiğimiz Volvo FH çekicilerin, Özakar’ın rakiplerinden farklılaşan hizmetlerine değer katacağından hiç şüphemiz yok” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emirates Gine’ye UçuyorÖnceki Haber

Emirates Gine’ye Uçuyor

“Islak Zemin” Maksimum GüvenlikSonraki Haber

“Islak Zemin” Maksimum Güvenlik

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar