darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3712
EURO34.9785
ALTIN2325.5

Otogar ve Koordinasyon Merkezleri’nin Güvenliği Zabıtaya Emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otogar ve Koordinasyon Merkezleri’nin Güvenliği Zabıtaya Emanet
Abone ol
MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, büyükşehir yasası ile birlikte güvenlik yetkilerini devraldığı ilçe otogarları ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezleri’nde incelemelerde bulundu.

Program dahilinde çalıştıklarını ifade eden Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, güvenlik personellerinin belirli noktalarda göreve başladığını belirterek, “Daire Başkanlığımız olarak büyükşehir yapılanmamızın tamamlanmasına müteakip hem ilçe otogarlarında hem de koordinasyon merkezlerindeki güvenlik önlemlerini alıyoruz” dedi.

Büyükşehir yasası kapsamında güvenlik yetkileri Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ilçe otogarları ile Büyükşehir Koordinasyon Merkezleri’ndeki yapılanma son hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilçe ziyaretlerinde bulunan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan da Zabıta Personel Şube Müdürü Kemal Kaplan ile birlikte Soma, Kırkağaç, Saruhanlı ve Akhisar otogarlarındaki son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak 4 ilçe otogarının güvenlik personelini temin ettiklerini ifade eden İra, hızlı bir yapılanma ile diğer ilçelerdeki temin çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İlçelerde yaşayan vatandaşlar ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki en önemli köprü vazifesini üstlenecek olan Büyükşehir Koordinasyon Merkezleri’nin güvenlik personellerinin de göreve başlayacağını belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Görev yetkilerimiz dahilinde tüm il çapındaki çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Koordinasyon Merkezleri ve ilçe otogarlarımızdaki güvenliği sağlamak amacıyla gerekli görülen sayıdaki personelimizi söz konusu ilçelere sevk ettik. Özellikle çok faklı insanların bir araya geldiği otogarlardaki huzurun ve güvenliğin hiçbir suretle bozulmaması yönünde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Program dahilinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaları en kısa sürede tamamlamak amacındayız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aktarmalı Ulaşım Tarih OluyorÖnceki Haber

Aktarmalı Ulaşım Tarih Oluyor

Ulaşıma Zam YokSonraki Haber

Ulaşıma Zam Yok

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar