İstanbul
DOLAR32.5768
EURO34.8776
ALTIN2423.5

OTOBÜSTE KREDİ KARTI DÖNEMİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OTOBÜSTE KREDİ KARTI DÖNEMİ
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Mastercard tarafından başlatılan \"Mastercard-Gaziantep Toplu Taşıma Projesi\" kapsamında, vatandaşlar temassız kredi kartlarını toplu ulaşım sistemi ile belediye tarafından işletilen müzeler ve hayvanat bahçesinde kullanabilecekler.

Tanıtım toplantısının açışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, zamanın koordinasyon ve zamanı zamanla hareket etme zamanı olarak değerlendirdi.

Şahin: Zamanın Ruhunu Yakaladık

 “Ülkemizin yetiştirdiği uzmanlık alanlarında en iyi olanlarla beraber şehrimizin yaşam kalitesini arttırmak adına bilgi toplumu olmak bilgi ve teknoloji akıllı şehirler hedefine gitmek üzere paydaşlarımız ve ortaklarımızla önemli bir çalışmayı tamamlamış bulunmaktayız” diyen Şahin, şöyle konuştu: “Aslında zamanın ruhunu ve dünyadaki değişimi iyi anlamamız gerekiyor. Kendini değiştirmeyenlerin kendi kendinin değişeceğini, kendini yenilemeyenlerin kendinin yenileneceğini gösteriyor. Artık rekabet, girişimcilik, yaratıcılık artık dünyada yükselen değerlerdir. Zamanın ruhu bilgi ve teknoloji çağı, büyük fırsatlarla ve büyük nimetleriyle beraber büyük hürriyetleri çok hızlı bir şekilde yaşıyor. Artık şehirler yarışıyor, artık ülkeler yarışında bireyler toplumlar yarışıyor ama artık başka bir yarış var şehirler yarışıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak yola çıkarken halkın yaşam kalitesi ve onları memnuniyetini bu şehirde yaşamanın ayrıcalığını ve farkındalığını hissetmelerine yönelik 3,5 yıl önce hemşerilerimize söz verdik. Bizden istenen bütün altyapı işlerinden tutun da üstyapı, dev projeleri halata geçirdik. Türkiye’nin en büyük ulaşım türleri, konut projesi, su ve baraj projesi, en büyük metro projesi devam ediyor

Doğru Zamanda Doğru Ekiple

Doğru zamanda doğru ekiple doğru kararlar alırsanız doğru sonuca gidiyorsunuz Biz ulaşımda bugün bunu yapmış olmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyoruz ama daha Yapacak çok iş var.  Arkadaşlarımızla birlikte her gün başka bir şey söylüyoruz Hz Mevlana’nın söylediği gibi ‘Dün dünde kaldı cancağızım Bugün yeni bir şey söylemek lazım.’ Kullanılan kredi kartı ile ulaşım sistemi ile İngiltere’den gelen Birleşmiş Milletler denk gelen birisinin Avrupa Birliği’nden gelen birisinin de toplu taşıma sistemine girip kartla bu sistemi çalıştırıyorsa burada bir farklılık burada bir başarı vardır.”

Kurşun: Akıllı Şehir Gaziantep

Mastercard Başkan Yardımcısı Onur Kurşun ise, “Büyükşehirlerde artan bu nüfus, birtakım zorlukları da beraberinde getirmektedir. Hepimizin hayatı tempolu hepimizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey vakit hal böyle olunca bize vakit kazandıran çözümleri hızlılıkla kabul ediyor ve kullanmaya başlıyoruz. Elbette bunun en önemli bacağı akıllı çözümler ve akıllı şehirler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de akıllı şehirler ve akıllı çözümler konusunda Türkiye’de lider konumda bulunmaktadır” dedi.

Basmacı: 12 Ülkede, 40 Şehirde

Kentkart kurucu ortağı Ahmet Basmacı da toplu taşımada ödeme sistemlerinde geleceğe yön verecek projeler üzerinde çalıştıklarını, şu anda 12 ülkede, 40 şehirde aktif olarak çalıştıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Başkan Şahin, otobüste temassız kredi kart sistemini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GENEL SEKRETER YOLCU SORUNLARINI DİNLEDİÖnceki Haber

GENEL SEKRETER YOLCU SORUNLARINI DİNLEDİ

BOZANKAYA GELECEĞİN AKILLI ŞEHİRLERİNİ ANLATTISonraki Haber

BOZANKAYA GELECEĞİN AKILLI ŞEHİRLERİNİ A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar