İstanbul
DOLAR32.5207
EURO34.8859
ALTIN2435.7

Otobüs Şoförlerine Eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobüs Şoförlerine Eğitim
Abone ol
Şehir içi otobüs ulaşımını bünyesine alarak 150 araçla vatandaşlara hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, şoför eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. şoförlerine 5 gün süren eğitim verildi.

Aralık 2013'te kent içi otobüs ulaşım hizmetini bünyesinde vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son model, konforlu araçlarla Denizli halkına kusursuz bir hizmet sunabilmek için gayret sarf ederken, eğitim çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. sürücülerine yönelik 5 gün süren bir eğitim programı düzenlendi. Otobüslerin alındığı firma eğitmenlerinin katıldığı program kapsamında, sürücülere araç tanıtım ve sürüş tekniği konularında eğitimi verildi. Hizmet içi eğitime büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, eğitimlerle güvenli sürüş ve yolcu taşıma performansının arttırılmasını hedeflerken, programda şu konulara değinildi: "Karayolu trafiğinde güvenliğin arttırılması, doğru sürüş tarzı, doğru sürüş davranımı, Aktif / Pasif emniyet sistemlerinin doğru işletimi sayesinde trafik kazalarının azaltılması, ekonomik sürüş tekniği, araç tanıtımı ." 

"Ulaşımda yeni projeler olacak"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşımda her zaman riskler bulunduğunu belirterek, büyükşehir olarak buna karşı tedbir almakla görevli olduklarını kaydetti. Tedbirlerden bir tanesinin eğitimler olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Trafik güvenliği için bugüne kadar bir çok tedbir aldık ve almaya da devam ediyoruz. Gerek Emniyet Müdürlüğümüzle gerekse araç firmalarıyla eğitim çalışmalarımız oluyor. Yapılması gereken her şey yapılıyor" diye konuştu. 8 Eylül'den itibaren otobüslerde Denizli Kart kullanılacağını hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "İnsanın alacağı tüm önlemleri alıp, gerekli bütün eğitimleri veriyoruz. Denizli Kart sistemi de bu önlemlerden bir tanesi. Ulaşımla ilgili yeni projelerimiz olacak. Vatandaşlarımızın taleplerine göre yeni uygulamalar yapacağız."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Belediyesi Araç Filosunu GüçlendirdiÖnceki Haber

Manisa Belediyesi Araç Filosunu Güçlendi...

Trambüs’ü Sahaya İndiSonraki Haber

Trambüs’ü Sahaya İndi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar