darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3351
EURO35.1553
ALTIN2311.3

Ortak Operasyonlar Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortak Operasyonlar Devam Ediyor
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ilçe belediyelerinin, zabıta ekipleri ile başlattığı işbirliği devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ve Kepez Belediyeleri’nin zabıta ekipleriyle, kaldırım işgallerinin önüne geçilmesi için ortak çalışma başlattı.

İlk çalışma Kepez’de yapıldı. Zabıta ekipleri, Kepez İlçesi sınırlarındaki ana cadde ve bulvarlardaki kaldırım işgallerini denetledi. Ekipler, Sakarya Bulvarı, Barış Manço Bulvarı ile Yeşilırmak, Mithatpaşa ve Mehmet Akif Caddelerindeki kaldırım işgallerini inceledi. Zabıta ekipleri, kaldırıma taşan esnaf malzemeleri, seyyar satıcılar ve kaldırıma konan araçların kaldırılmasına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, kaldırımlardaki işgalleri kaldırırken, kaldırım işgallerinin devam etmesi durumunda, ilgililere cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerle yürüttüğü çalışmalar kapsamında Konyaaltı Belediyesi ile de ortak bir çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların yaptığı şikâyetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, özellikle kaldırım işgallerine yönelik bir operasyon yaptı. Antalya Bulvarı üzerindeki kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmada,  esnafların kaldırıma taşan malzeme ve tabelaları ile vatandaşların araçlarından kaldırıma çıkanlar kaldırıldı.

ORTAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Zabıta ekipleri ayrıca, işyerlerinin ruhsatlı olup olmadığını, ruhsatları ile faaliyet konularının uyuşup uyuşmadığını, iş yerlerinin temizliğini, düzenini ve tarihi geçmiş gıdaların olup olmadığını kontrol etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu ortak çalışmaların hem zabıta teşkilatının motivasyonu açısından, hem esnafın kurallara uymasının arttırılmasında faydalı olacağı belirtildi. Açıklamada, “Merkez ilçe zabıta birimleri ile değişik yer ve konularda ortak çalışmaları devam edecektir. Bu konuda bütün Belediye Başkanlarımızın destekleri bizi olumlu şekilde motive etmektedir. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mobil 1 Ekibi Üniversite Öğrencileriyle BuluşuyorÖnceki Haber

Mobil 1 Ekibi Üniversite Öğrencileriyle...

İETT Arşivi Devlete Emanet EdildiSonraki Haber

İETT Arşivi Devlete Emanet Edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar