İstanbul
DOLAR32.5234
EURO34.7972
ALTIN2420.6

“Orhan Gencebay” Metro Standında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Orhan Gencebay” Metro Standında
Abone ol
Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından Metro Holding’in iştiraki Metro Travel, Emitt 2014 Fuarı’nın ilgi odağı oldu. Yoğun ziyaretçi alan fuarda Metro Travel standı bütük ilgi görürken, ünlü sanatçı Orhan Gencebay da Metro Travel standının konuğu oldu.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Emitt) bu yıl ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Fuarın ikinci günü Metro Travel standını ziyarete gelen ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Metro Travel’in geniş hizmet ağını ve sektöründeki başarısına vurgu yaptı. Bir Türk şirketinin bu başarıyı yakalamış olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Gencebay, uzun süre Metro Travel standında kaldı.

Bu yıl 18.’si düzenlenen Emitt Fuarı’na yurtiçi ve yurtdışından onlarca firma katıldı. Birçok sektörün yer aldığı fuarda, iç pazarda ve dış pazarda turlar düzenleyen Metro Travel 125 acentalık ağıyla dikkatleri üzerine topladı.

Sektördeki pazar payını her geçen gün artıran Metro Travel, faaliyetlerini 2014 yılında da devam ettireceğinin sinyallerini Emitt Fuarı’nda verdi. Bu yılın ikinci yarısında acenta sayısını 400’e çıkarmayı hedefleyen Metro Travel, yurtiçi – yurtdışı turları, kültür turları, gemi seyahatleri gibi hizmetler sunuyor.

Turizm ve ulaşım sektörünün lider kuruluşu Metro Holding yatırımlarına hızla devam ediyor. Şirketin en büyük iştiraklerinden Metro Turizm bu yıl halka arz ediliyor. Değerleme raporu sonucuna göre şirketin piyasa değeri ise 874 milyon 607 bin 867 lira olarak belirlendi.

1.373 otobüsüyle günde 1.550 sefer düzenleyen Metro Turizm, 2014 yılı hedefleri doğrultusunda köklü değişiklikler gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz aylarda, 17 yıldır Metro Turizm bünyesinde çeşitli görevleri başarıyla yürüten Şenol Ayyıldız, firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanırken,  şirketin Genel Müdürü Yardımcılığı konumuna ise Eylem Öztürk getirilmişti.

86 kentteki 1.109 aktif acentesiyle geniş bir hizmet ağına sahip Metro Turizm, yılda 20 milyonu aşan yolcu sayısını 2014 yılında artırmayı hedefliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Otobüsler Yola KoyuluyorÖnceki Haber

Yeni Otobüsler Yola Koyuluyor

Aspen’den Bir Dev Proje Daha!Sonraki Haber

Aspen’den Bir Dev Proje Daha!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar