darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

‘OPET Trafik Dedektifleri’ne Özel İndirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘OPET Trafik Dedektifleri’ne Özel İndirim
Abone ol
OPET, ‘Trafik Dedektifleri Projesi’yle eğitimini tamamlayan ‘Trafik Dedektifleri’ne şimdi de sürpriz fırsatlar dünyasının kapılarını açıyor. Trafik Dedektifi Kimlik Kartı ile yararlanılabilecek fırsatların ilki, Arçelik ve Beko mağazalarındaki seçili Grundig ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimlerle başlıyor.

OPET, Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında eğitimini başarıyla tamamlayarak ‘Trafik Dedektifi’ olmaya hak kazanan öğrencileri sürprizler bekliyor. ‘Trafik Dedektifleri’ne özel marka işbirliklerinin ilkinde birbirinden yenilikçi ve şık tasarımlı ses ve kamera grubu Grundig ürünlerinde cazip indirimler ‘Trafik Dedektifleri’ni bekliyor.

1 Ekim – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında tüm Arçelik ve Beko mağazalarında geçerli olan kampanya kapsamında internet radyosundan masa radyosu ve taşınabilir radyoya, CD çalardan MP3 ve MP4 çalara, bluetooth hoparlörden dijital video kameraya kadar çok çeşitli Grundig ürünleri ‘Trafik Dedektifleri’ ne özel indirimlerle sunulacak.

Trafik Dedektifleri, kimlik kartları ile faydalanabilecekleri indirimlerden; peşin, kredi kartından nakit çekim veya taksitli alışverişlerde yararlanabilecek. OPET, ‘Trafik Dedektifleri’ ne özel kampanyalarına, önümüzdeki dönemde de farklı markalarla devam edecek.

Hangi Grundig ne kadar indirimli?

Grundig

Ürün

Model

İndirim Oranı

İnternet Radyo

Cosmopolit 3F WEB iP

19%

Masa Radyosu

TR 1200 Siyah, Beyaz

20%

Taşınabilir Radyo

Music 61 Beyaz

13%

Radyo CD Çalar

RCD 1445 USB Gri, Siyah, Pembe, Mavi, Sarı

25%

MP4/MP3 Çalar

MPixx 1200 Siyah, Beyaz

21%

MP3 Çalar

Mpaxx 940 Beyaz

24%

Hoparlör, Bluetooth

GSB 1000

39%

Alarm Saatli Docking Radyo

SC 930 iP

29%

Alarm Saatli Radyo

SC 660 PLL

25%

Alarm Saatli Radyo

SC 395 Q

38%

Dijital Video Kamera

GVC 210

26%

81 ilde 700 bini aşkın öğrenci Trafik Dedektifi oldu

Türkiye’nin önemli bir halk sağlığı sorunu olan trafik kazalarını önlemeyi ve daha bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan ‘Trafik Dedektifleri Projesi’, trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla hayata geçirildi. OPET’in desteğiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Polis Eşleri Kaynaşma- Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ortaklığında uygulamaya alınan proje ile işe ‘çekirdek’ ten başlanıyor. Trafik Dedektifleri Projesi; 3 yıl içerisinde Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda 3-17 yaş arasındaki 1,5 milyon çocuk ve genç ile dolaylı olarak ailelerine trafik bilinci aşılamayı hedefliyor. Ancak klasik bir eğitimden farklı olarak çocuk ve gençlere ‘Trafik Dedektifi’ unvanı verilerek trafik konusunda bilinçli bir davranış modeli gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Bu doğrultuda verilecek eğitimler; trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları başlıkları altında düzenleniyor.

Proje kapsamında ayrıca; trafik güvenliğinde toplumsal duyarlılığın artırılması, trafik denetimlerinin gerekliliği konusunda kamuoyu algısının güçlendirilmesi, trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturulması yoluyla mevcut algıda değişikliğin sağlanması ile trafiği güvenli, ulaşımı konforlu bir ülkeye dönüşüm hedefleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram Tatilinde Yola Çıkacak Sürücülere ÖnerilerÖnceki Haber

Bayram Tatilinde Yola Çıkacak Sürücülere...

Dacia'da Ekim’de Sıfır Faiz Fırsatı!Sonraki Haber

Dacia'da Ekim’de Sıfır Faiz Fırsatı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar