İstanbul
DOLAR32.6
EURO34.7856
ALTIN2497.6

Öğrenciler Emin Ellerde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler Emin Ellerde
Abone ol
Denizli Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Servis İşletmeleri Esnaf Odası, okulların açılmasına kısa süre kala öğrenci servisi ve taşıma konusunda toplantı düzenleyerek konuyu değerlendirdi.

Esnaf Odaları Birliği'ndeki toplantıya, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan ve Denizli Servis İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul ile çok sayıda öğrenci servisi şoförleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Gökoğlan, şehirde 1093 servis aracı bulunduğunu, bunların tamamının okulların açılmasına kısa süre kala emniyet yetkilileri işbirliğiyle fiziki muayeneden geçirildiğini kaydetti. Okula hızlı şekilde yetişmek yerine emniyet kemeri takılmış, güvenli şekilde ulaşımın sağlanması gerektiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Gökoğlan, 'Amacımız, çocukların güvenli şekilde ulaşımlarının sağlanmasıdır. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ayrıca trafiğin önemi her geçen gün arttığı için ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik Trafik Eğitim Parkımızda uygulamalı ders de veriyoruz. Burada çocuklar hem kendi hem de çevresinin güvenliğinin önemini anlıyor. Buna ek olarak servisle öğrenci taşınmasına ise ayrı önem veriyoruz. Geleceğimizi şekillendiren çocuklarımızı servis şoförlerine emanet ediyoruz. Konuya bu açıdan bakıyoruz' dedi.

Emniyet Müdürü Zeki Bulut da, hayatımızın en değerli varlığı çocuklarımızın, ulaşımı için servis şoförlerine emanet edildiğini ifade ederek, 'Onları en doğru şekilde ve kurallara uygun olarak okula ve eve ulaştırmak sizlerin görevidir. Sizler bu şehrin en değerli insanlarını taşıyorsunuz. Bu nedenle sizlerin trafikte dikkatli olması son derece önemlidir' dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdoğan da, 180.000 öğrencinin yeni eğitim yılında eğitim göreceğini belirterek bunların büyük bir bölümünün gerek servis ve gerekse toplu ulaşımı kullandığını söyledi.

Denizli Servis İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Umul ise servis taşımacılının ve özellikle okul servisiyle öğrenci taşımacılığın önemine işaret etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı'dan Ulaştırma Projelerine Büyük ÖvgüÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı'dan Ulaştırma Projelerine...

Akaydın ‘dan Azimli Gence Akülü AraçSonraki Haber

Akaydın ‘dan Azimli Gence Akülü Araç

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar