İstanbul
DOLAR32.5535
EURO34.9033
ALTIN2427.5

Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’nda
Abone ol
Nord Engineering, tam otomatik atık toplama sistemleri ile Rew İstanbul 2013’te...

Otomatik Atık Toplama alanında yirmi yılı aşkın deneyimi ve yenilikçi teknolojileri ile gelişmiş sistemler sunan Nord Engineering, 13-16 Haziran arasında 9. kez düzenlenecek REW İstanbul Fuarı’nda sektörle buluşuyor. Nord Engineering, REW İstanbul’da atık toplama çözümlerini ticari araçların lider tam otomatik şanzıman markası Allison Transmission ile birlikte sunuyor.

Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi konusunda son teknoloji ve gelişmelerin sergileneceği REW İstanbul 2013, tüm sektörü aynı platformda buluşturuyor. Bu sene 9. kez kapılarını açan fuara, 25 ülkeden 13 bin profesyonelin katılması bekleniyor. Özellikle tek operatörlü atık toplama sistemlerinde uzun yıllara dayanan deneyimi ile ön plana çıkan Nord Engineering ise REW İstanbul 2013’de geliştirdiği teknolojileri ve atık toplama çözümlerini sunmak üzere yerini alıyor.

Atık toplama çalışmalarını kolaylaştırarak, zaman ve kaynak tasarrufu sağlamak üzere fonksiyonel çözümler geliştiren Nord Engineering, yer altında, yerüstünde ve yarı yer altında kullanılan konteynır ve toplama sistemleri ile sektörüne liderlik ediyor. Otomatik toplama sistemleri, yer altında bulunan konteynırları ve yenilikçi çözümleri ile tüm dünyada belediyeler, özel şirketler ve tedarikçilere hizmet sunuyor. İspanya, İtalya, Fransa gibi birçok Avrupa ülkesinde ve Peru, Arjantin, Küba, Venezüella gibi Güney Amerika ülkelerinde lider marka olan Nord Engineering, Türkiye’de de çalışmalarını kesintisiz devam ettiriyor.

Türkiye’deki çalışmaları kapsamında Nord Engineering, otomatik sistemleriyle tam uyum sağlayan ve operasyonlarında verimliliği arttıran Allison şanzımanları tercih ediyor. Dünyada otomatik atık toplama sistemleri konusunda lider olan Nord Engineering, tam otomatik Allison şanzımanlar ile yüksek performansa ulaşıyor. Bu nedenle Allison Transmission, REW İstanbul 2013’de atık ve çöp toplama araçlarına yönelik sunduğu Allison 3000 serisi şanzıman modelini Nord Engineering ile birlikte çözüm ortağı olarak sergiliyor.

Nord Engineering Türkiye Müdürü Roberto Messi yaptığı açıklamada; “Nord Engineering olarak atık toplama ve taşıma hizmeti sunan kamu ve özel işletmelere otomatik sistemlerimizi tedarik ediyoruz.. Özellikle yer altında bulunan konteynırlarımız ile geliştirdiğimiz otomatik atık toplama sistemimiz sektörde önemli bir yere sahip. Sunduğumuz özel sistemler ile zaman ve iş gücü anlamında müşterilerimize tasarruf sağlıyoruz. Operasyonlarımız sırasında Allison otomatik şanzımanın bize sağlamış olduğu en önemli avantaj ise geliştirmiş olduğumuz sıkıştırma sisteminin araç ilerlerken de çalışabilmesi ve bu sayede hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlanmasıdır. Ayrıca otomatik şanzımanlı araçlar, vites değiştirmeye gerek kalmadığı için sürücünün atık toplama işini daha verimli yapmasına imkan sağlıyor. Bu nedenlerle Allison Transmission ile süren iş birliğimiz, ileriye dönük olarak uzun vadede devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UPS'ten Sağlık Hizmetleri TesisiÖnceki Haber

UPS'ten Sağlık Hizmetleri Tesisi

Metro Turizm Artık Çorum’daSonraki Haber

Metro Turizm Artık Çorum’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar