İstanbul
DOLAR32.5569
EURO34.7721
ALTIN2490.0

NETLOG LOJİSTİK FİLOSUNU 250 ADET FORD TRUCKS ÇEKİCİ İLE GÜÇLENDİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NETLOG LOJİSTİK FİLOSUNU 250 ADET FORD TRUCKS ÇEKİCİ İLE GÜÇLENDİRDİ
Abone ol
Ford Trucks önde gelen lojistik firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Yurt içi ve uluslarası kapsamda verdiği hizmetlerle Türkiye’nin en büyük ve deneyimli firmalarından biri olan Netlog Lojistik, 250 adet Ford Trucks 1846T Midilli Çekici ile filosunu yeniledi. Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Netlog Lojistik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, FSM Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Ford Trucks Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Ford Trucks Yurtiçi Satış Müdürü Burak Hoşgören, Ford Trucks Pazarlama ve Stratejik Planlama Müdürü Armağan Hazar ve Netlog Lojistik üst düzey yöneticileri gerçekleştirilen törende hazır bulundular.

Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşen teslimat töreninde Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak’a plaketini Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay teslim etti. Törende konuşma yapan Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Ford Trucks’ın kendileri için önemini vurgulayarak “Biz iş hayatımıza Ford kamyonları ile başladık, yine Ford Trucks ürünleri ile büyümeye devam ediyoruz. Ford Trucks güçlü ürün gamı, Ford ve Koç Holding ortaklığının saygınlığı ile bize güven veriyor” şeklinde konuştu.

 

Ford Trucks 1846T Çekici ile yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfı uygulaması doğrultusunda geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip. Pazarda ilk defa sunulan, 2 farklı sürüş moduyla Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, ihtiyaca göre 940 mm veya  960 mm olarak ayarlanabilmekte olup, piyasadaki en alçak 5’inci teker yüksekliğine sahiptir ve bu özellikleriyle rakiplerine göre %10 daha fazla yük taşıyabilmektedir. Uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyler ile  hacimli yük taşımacılığına  uygun olarak tasarlanan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici’de, intermodal taşımacılık için gereken ro-ro ve tren iniş-binişlerinde aracı korumak için ön süspansiyon 70mm yükseltilebiliyor.

 

460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren geniş bir devir bandında sunan ve % 20 fiyat avantajı sunan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PIRELLI 2016 TAKVİMİ LONDRA’DA TANITILDIÖnceki Haber

PIRELLI 2016 TAKVİMİ LONDRA’DA TANITILDI

ADANA POZANTI’DA MERCEDES-BENZ DİNLENME NOKTASISonraki Haber

ADANA POZANTI’DA MERCEDES-BENZ DİNLENME...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar