darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3385
EURO35.1669
ALTIN2244.8

Mustafa Demirbaş'dan Temsa Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Demirbaş'dan Temsa Açıklaması
Abone ol
Mustafa Demirbaş: Bugün itibariyle TEMSA markasıyla Türkiye genelindeki halk otobüsü satışı konusunda anlaştık. Bmc ile aynı sistemde çalışacağız. Bmc’yi bırakmak gibi bir durum söz konusu değildir

‘‘22 yıl bayrağını salladığımız bir marka olan‘‘Bmc’’yi bırakmak gibi bir durum söz konusu olamaz’’

Halk otobüsünde pazar payı en yüksek olan firma olarak Bmc ile çalışan bir firma olarak, Temsa seçimimizdeki en büyük etken Bmc ile TEMSA’nın araçlarındaki benzerlikleridir. Şanzıman ve motoru aynı ürünler ileride halk otobüsçüleri hiçbir sıkıntı yaşamasın diye TEMSA’yı seçtik. İki markanın da,şanzımanı da motoru da ön düzeni de bire bir aynıdır. Sadece kaporta farklılıkları görüyoruz.

Biz yıllardır Bmc ile çalışıyoruz. 22 yıl bayrağını salladığımız bir markayı hemen bırakmak gibi bir durum olamaz.İki markanın bayrağını da eşit ölçüde sallamak gayesindeyiz.

‘‘Bu sene için belli bir satış hedefimiz var.”

140 adet 12 metre halk otobüsü aracı siparişini verdik temmuz ayında fabrika üretim politikasına göre sayılar artacaktır. Teslim alma işlemi önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaktır.

Biz alıcı hazır olmadan araç alıyoruz Bmc’de de 50 adet stok aracımız bulunuyor. Bmc’ de üretilmiş yarı mamul araçlarımızda var. Bu sene hedefimiz 300 adetti. Bmc’de ki araçları bırakmak gibi bir düşüncemiz yok.

‘‘9 metreye TEMSA ile giriş yapmak istiyoruz’’

TEMSA 9 metre araçları da üretiyor. Bizde TEMSA ile bu alana giriş yapmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi Bmc de 9 metre üretimi yapılmıyor. Amacımız 9 metre 12 metre araçları dizel, doğalgazlı araçlar olarak TEMSA ağında satışını gerçekleştirmektir. Kamyonet ve otomobil alımı gibi bir düşüncemiz yok. Merkezimiz Bmc’de olduğu gibi yine Sancaktepe ve Ankara olacaktır.

‘‘Dün iki fabrikam vardı bugün iki oldu’’

İkiside Türk markası, bu iki büyük markanın pazara girişi halka faydalı oldu. Pazar fiyatları düşecektir. Yaptığımız proje çalışmaları sonucu teslimatları biz yapacağız. Türkiye genelinde iki markayla tek ortak marka prensibiyle ayrım yapmadan çalışmayı düşünüyoruz

Sistemde bir değişiklik olmayacak eski araçları alıp yerine yeni araçları verme eski araçları başka yerlerde kullanma sistemimiz yine devam edecektir. Bu saatten sonra daha çok çalışmamız gerekiyor. Dün iki fabrikam vardı bugün iki oldu. Araçların tesliminden sonra bir kampanya yapma düşüncemiz var. Açılış törenimizde yakın zamanda yapılacaktır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VDF’nin Hedefi KadınlarÖnceki Haber

VDF’nin Hedefi Kadınlar

1 MİLYON YOLCUSonraki Haber

1 MİLYON YOLCU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar