İstanbul
DOLAR32.5018
EURO34.9993
ALTIN2439.7

MOTAŞ’tan Temsa’ya Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MOTAŞ’tan Temsa’ya Ziyaret
Abone ol
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi MOTAŞ yetkilileri Temsa’nın Adana fabrikasını ziyaret ederek, üretim süreci ve ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Kentiçine yönelik ürünleri ile büyük beğeni toplayan Temsa’nın geçtiğimiz hafta içinde Malatya’dan ziyaretçileri vardı. Belediyenin ulaşım şirketi MOTAŞ’ın Genel Müdürü Hasan Alıcı beraberindeki heyetle Temsa’nın Adana fabrikasında incelemelerde bulundu.

Üretim tesisleri gezdirildi

MOTAŞ heyetine ziyarette Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş eşlik etti. Dizel ve CNG’li Avenue ile MD9LE aracı inceleyen MOTAŞ heyetine gövde birleştirme, boyahane öncesi temizlik, boyahane, mekanik montaj, elektrik tesisat montajı, trim montaj, kapı kapak ve cam montaj üretim bölümleri gezdirilerek bilgilendirmelerde bulunuldu.

Malatya’nın önemi bizde büyük

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, MOTAŞ heyetine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bu ziyaretin bizler açısından önemli bir ayrıcalığı da var. Malatya Büyükşehir Belediyesi Avenue aracımızı filosuna ilk katan kurum olması açısından da bizim için büyük önem taşıyor. İlk teslimatımız 9 adetlik bir parti şeklinde olmuştu. Daha sonra ise Avenue aracımızdan duyulan memnuniyet ile bu sayı giderek arttı ve şu an MOTAŞ’ın filosunda 25 Avenue aracımız hizmet veriyor. Malatya ulaşımına ürünlerimizle katkı sağlamaktan mutluyuz. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın ve MOTAŞ yetkililerinin bizlere verdiği destek ve duydukları güven için de teşekkür ediyoruz. İşbirliğimizin gelişen ve büyüyen Malatya’nın ihtiyaçları doğrultusunda artacağına inanıyoruz” dedi.

Toplu taşımada hareketlilik sürecek

Türkiye’nin çeşitli illerinin kentiçi ulaşımında 850 dolayında Temsa markalı ürünün hizmet verdiğini belirten Murat Anıl, “Avenue aracımızla ilk olarak dizel ile yola çıktık. Bugün CNG’li ve körüklü Avenue ile pazarda yer alıyoruz. Yerel seçimlerin ardından belediyelerin özellikle de yeni büyükşehir statüsüne geçen illerimizin ulaşım yatırımlarına başlayacaklarına inanıyoruz. İl içinin ulaşımının sorumluluğunun belediyeye geçmesi ile bu illerde büyük dönüşümler olacağını düşünüyoruz. 2013 yılında kentiçi toplu taşıma araçları pazarı açısından rekor bir yıl oldu. Bizde Avenue araçlarımızı farklı illerle tanıştırdık. Bu yıla yönelik beklentilerimiz de olumlu” diye konuştu.

Temsa’dan memnunuz

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, toplu ulaşımda önemli bir dönüşüme imza attıklarını belirterek, “Filomuzda yenileme çalışmalarında 61 adetlik bir otobüs yatırımı gerçekleştirdik. Bu yenileme de ilk adımı Temsa ile attık. Temsa ürünlerinin işletme avantajlarından bizler, konforundan da vatandaşlarımız memnun. Bugün Temsa’nın fabrikasını ziyaret ederek kaliteli üretim sürecini görme fırsatı elde ettik. Yerli bir markanın Avrupa’nın da çok üzerinde bir kalite seviyesi ile üretim yapması bizleri gururlandırıyor. Malatya ulaşımında değişime yönelik çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geleceğin Londra Taksisi “Karsan”Önceki Haber

Geleceğin Londra Taksisi “Karsan”

Pirelli 3 Yıl Daha Formula 1’deSonraki Haber

Pirelli 3 Yıl Daha Formula 1’de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar